Celoročný zákaz používanie petárd a delobuchov

Quoted post

Zuzka

#68 Re: Re:

2016-01-03 03:28

#22: zodpovedy :-P - Re:  

 Mily moj zlaty, zelam ti z uprimneho srdca ten pocit strachu, bezmocnosti, nevedomosti a keby sa dalo tak aj tej bolesti, ked sa v obdobi vianoc pojdes prejst so svojou tehotnou polovickou a nejaky slaboduchy dement Vam od chrbta hodi petardu pod nohy!!!! To ti je zazitok na cely zivot a na nezaplatenie!

Replies


Hosť

#261 Re: Re: Re:

2016-01-03 12:58:38

#68: Zuzka - Re: Re:  

 

NEPOCHOPIM, ze riesis petardy, ale pritom ti nevadi, ze to decko, ktore sa ti narodilo,vyrasta medzi asocialmi cicajucimi nielen tvoje peniaze, ale tu tvoju polovicku aj s deckon s  velkou pravdepodobnostou aj prepadnu za bieleho dna a ak mas stastie,  tak ju "len" okradnu! Nevadi ti, ze na ulici vidis placuce dievcatko, ze ju tito asociali nahanali a je cele prestrasene a domnievam sa, ze sa toho dietata ani nespytas, ci je v poriadku. Ale ludom vadi, ze jeho zviera trpi. Je smutne zit v dobe, kde ludia viac bojuju za zvierata, ako za seba a za svoje deti! A odvolavat sa na to, ze zvieratko nemoze nic povedat a niekto za neho musi bojovat je scestne.

 

a ak si myslite, ze ste lepsi ludia len preto, ze bojujete za vase domace zvierata, tak ste na omyle. Nie ste o nic lepsimi ludmi ;) 

Pridete s potomkom do nemocnice a zaobachadzaju s vami ako s odpadom, ako s neludmi. Ale hlavne, ze utulky mame na vyssej urovni ako nemocnice.  

Chora spolocnost ;)