Petícia proti zastavaniu trávnatého pozemku v Žiline

Quoted post


Hosť

#6

2015-09-23 07:02

Je smiesne, ze teraz branite burinu, ktora tam rastie. Dlhe roky ste boli lahostajni, ze tam nic nie je a mlcali ste. Mali ste 10 rokov dozadu protestovat a pisat peticie za vytvorenie parku vysadenie stromov a inej zelene. Keby tam dnes boli stromy lavicky a neaka kultura, tak by urcite nedoslo k vystavbe.

Replies


Hosť

#7 Nebránime burinu, zrevitalizovat zeleň sa dá až bude mať mesto financie,ale len ak tam nebude betón

2015-09-23 07:40:17

#6: -  

 


Hosť

#10 Re:

2015-09-23 15:29:24

#6: -  

 mesto by neurobilo lavičky a park.... čo by z toho malo?? Mestu je na obtiaž budovať oddychové zóny, radšej sa mu páči zarobiť predajom pozemku....


Hosť

#32 Re:

2015-09-29 11:47:16

#6: -  

 .... " keby tam dnes boli stromy lavičky a nejaká kultúra, tak by určite nedošlo k výstavbe " ....   .

Áno máte pravdu, my občania sa možno málo zaujímame o dianie v našom meste, sme málo aktívni, ale ...

Pred Domom odborov bol dlhé roky parčík, kde boli stromy, zeleň i lavičky. Nepomohlo, bývalé vedenie mesta zlikvidovalo túto zeleň a doslova tam natlačilo podivný objekt / Aupark /, hoci každý len trošku rozhľadený človek vie, že takéto objekty sa situujú skôr na okraji mesta. Takýmto spôsobom "odrezali" Bulvár od centra mesta, dnes sú na Bulvári neustále sa vyprázdňujúce obchodné priestory, človek má dojem, že tu úplne vymiera život. Vtedy ani veľký odpor občanov nepomohol a dnes vidíme výsledok. 

Kiežby teraz tomu tak nebolo a pán poslanec za obvod Hliny VI. by si uvedomil, že poslanecký mandát, ktorý získal i našími hlasmi neslúži na plnenie si osobných predstáv, ale mal by zastupovať záujmy a názory svojich voličov, ktorí si v tomto prípade neželajú likvidáciu zelene medzi Hlinami VI. a Solinkami.