Odmietame kvóty pre migrantov

Quoted post


Hosť

#855

2015-06-16 05:18

Je absolutne nerozumne pustit si do statu ako je Slovensko takuto haved, ktora zije v Afrike este v dobe feudalnej. Maju ine zvyky, nabozenstvo, tradicie, ktore by priiesli do nasej vlasti, ktora by ich musela zivit, satit, dat im ubytovanie a pod. To je nenormalne. Ved stat sa nevie postarat o vojich obyvatelov, ktori tu pracovali cely zivot, odvadzali dane a budovali tuto zem a teraz sem chcete priviest barbarov, ktori by vyciciavali stat? Ta banda nebude nikdy pracovat. Im staci aby mali to najzakladnejsie strecu, teplo a zradlo. Aku pracu chcete dat emigrantom, co pasli cely zivot kozy na polopusti???? Ved nasi obcania, co maju prax v roznych remeslach nemozu najst pracu.
Zavret hranice a nepustit nikoho, alebo len cez prisny vyber. Ja sam som emigrant, ale som prisiel do Kanady a cely cas vyse 30 rokov som tu pracoval a nebol som pritaz statu. Mal som moznost vidiet ine narodnosti, ktore sem prisli, iba si narokovali a hladali vsetky mozne cesticky, len aby nemuseli pracovat.
S pozdravom George (Juraj) Zaborsky

Replies

Miloš

#914 Re: Aplikovať zákon na ochranu mieru!

2015-06-16 11:37:06

#855: -  

 Dnešný stav je už veľmi blízko pomenovateľný ako  invázia agresora a mali by sa aplikovať zákony na ochranu mieru, pretože nesporne  táto societa nerešpektuje nič a je to prevažne  obyčajná lúza, ktorá si asi vopred nepoložila  žiadne otázky.Rozvrat spoločnosti klope na dvere, nech si mimovládky a ochrancovia  importovanej lúzy hovoria čo chcú, rozvracajú pokojný stav.

Podozrievam terajšie európske  establišmenty, že chcú vytvárať pracovný týl pre prípad širšieho vojenského konfliktu kdesi mimo EÚ, pretože na takýto nezmysel musí byť hlbší dôvod pri  dnešnej gigantickej nezamestnanosti. Neviem načo je NATO?

Na známom pamätníku je veta:"Nezostala na nás hanba lebo sme sa vzopreli."