Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post


Hosť

#763 Re: Re: Re:

2015-06-11 12:09

#762: Katarina - Re: Re:  

Ja nikoho neodsudzujem, len sa snažim dívať na vec triezvo. (Super žena, čo si zájde o polnoci na štyri pivka do baru a zaspí na stole.)

Zaspať na stole je ožratosť. Každý ma vypiť len toľko, koľko znesie. A ak som unavený, idem spať domov. Ak ťa niekde triezveho/vu nebudu chcieť pustiť do podniku, potom sa o tom môžme baviť.

A aké reči? V bare po polnoci niet triezveho človeka. Podľa toho sa tam aj rozpráva. Ak chcete uhladené reči a jednanie, choď do divadla.

Replies

Katarina

#764 Re: Re: Re: Re:

2015-06-11 13:35:58

#763: - Re: Re: Re:  

Vidim, ze uz ste si nazor utvorili a nezmenite ho. Takze pre mna nie je v poriadku, ked zadriemem, nazvete ma ozratou. Uznavam, ze som si radsej mohla dat kavu. Pre ostatnych je v poriadku, ked su opiti, zoberu mi kabelku, smaria ju z poschodia dole na beton - aj s telefonom a vsetkymi vecami - a budu mi vykladat aka som zvratena a nechutna. Este ze mi ju nejaky dobrak neukradol zo zeme.

Vy tvrdite, ze si za to mozem sama. No hej, mohla som ist domov a nestalo by sa to. Tak isto by sa nic nestalo, keby mi to ti galgani neurobili. ONI mi zobrali veci a hodili ich dole. Neviem, preco ich branite, ked sa evidentne spravali nepriatelsky a to prave kvoli tomu, ze som transgender. To bolo to, co im na mne vadilo a vraveli - ci skor kricali - to oni sami.

Opravim sa este - mysleli si, ze som gay muz, nie transzena. Co ma privadza na myslienku, ako by to cele dopadlo, keby vedeli pravdu. Asi len horsie.