Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

Katarina

#758 Re:

2015-06-07 15:23

#757: beautiful -  

 

Nikdy vo mne ziadna muzska identita nebola. Autoritou na moje vlastne pocity som tu stale ja :P Nikdy som sa nespravala naozaj muzsky. Ani v predstierani muzskosti som nebola nikdy dobra - aj ked som sa snazila. Nemozes ist proti sebe samej, tvoja identita ta aj tak dobehne.

Moje odmietanie muzskych veci nie je az tak radikalne, ako sa zda z toho, co som doteraz napisala. Sex s muzom - to nie, dakujem. Myslienka na to je mi neprijemna. Nemam na to spravne pohlavne organy a analny sex... nie, kdeze. Zabudnite. Ale do jedneho som tak platonicky zamilovana... ked som to opisala bratovi, povedal mi, ze som prave definovala friendzone. A ked si vsimnem pekneho chlapa, tak si poviem, ze je zlaty a v mysli mu zazelam, aby si nasiel zenu, s ktorou bude stastny - teda, ak nejaku este nema, pripadne ak nie je gay. Navyse... ked sa za mnou nejaky obzrie, potesi ma to. Nohy mam pekne, dlhe az po zem, zadok tiez... teda, ten nie az po zem :D Potvrdzuje mi to moju zenskost, aj ked zatial nemam hormonalnu terapiu ani nic ine.

Sex vlastne vobec neriesim. Ked vidim peknu zenu, tak sa snazim vsimnut si, cim na mna tak zaposobila, rozmyslam, ako sa vola, ci je s zivotom spokojna, co by si pomyslela o mne... V zivote sa mi nestalo, ze by som si povedala "Tak tuto chcem do postele" alebo nieco podobne. Ked uz na sex pomyslim, musim ju poznat dlhsie, musim k nej nieco citit. Jednonocne stretnutia nie su pre mna. A aj tak to ostava len v myslienkach, pretoze sex pre mna nie je az taky zaujimavy. Akurat tak masturbujem, aj to hlavne preto, aby mi ta svojhlava vec nekazila den svojimi vystupmi.

Trans a lesba je zaujimava kombinacia. Nuz co... nie som jedina na svete. Tu je dobre si uvedomit, ze identita a orientacia su dve rozdielne veci. Az tak velmi spolu nesuvisia. Temu vsak nemam nastudovanu, takze ostanem len pri tomto konstatovani.

Replies


Hosť

#759 Re: Re:

2015-06-09 08:11:17

#758: Katarina - Re:  

 Možno hlúpa otázka, ale : myslíš si, že mať telo muža a cítiť sa byť ženou je v poriadku? Že to tak má byť a je to pre teba dobré?