Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

Katarina

#753

2015-06-05 14:46

A mohli by sme uz riesit aj tu strategiu, proti ktorej je peticia. Pretoze o to teraz ide, nie o povod homosexuality, ani o adopcie, ani o nahradne materstvo.

Vcera sa mi stalo, ze ma vyhodili z baru. Spokojne som sedela, bola mozno polnoc, mozno jedna v noci. S dvoma kamaratmi sme boli na pive, uz trochu spolocensky unaveni. Este jedno-dve a ideme domov. Vsak to poznate aj vy. Musela som zadriemat, pretoze zrazu som sa prebrala na to, ako ma niekto trha z gauca, strasny huriavk okolo, nadavky... A ja ze co sa stalo? Kde mam veci? Kde je moja kabelka? Nic. Ziadna odpoved, len aby som vypadla. Barmanka nic, nikto nic jednoducho. Veci som si nasla hodene pod schodami dole (bar bol na poschodi). Aspon, ze nic nechybalo a nic nebolo pokazene/rozdupane...

Preto potrebujem extra ochranu. Lebo vacsina ludi sa na mne len zasmeje, ale najdu sa aj taketo hovada hnusne ako vcera. A raz za cas vidim aj uprimny usmev, ale to sa stava fakt len vynimocne.

Inak, co hovorite na Irsko? Pekne im to ide, ze? Co ma na manzelstvach/partnerstvach na Slovensku udivuje je, ze heterosexuali by radi mali pristupnu formu spoluzitia menej zlozitu ako manzelstvo, zatial co homosexuali tuzia po manzelstve alebo niecom co najpodobnejsom. Trava je vzdy zelensia na druhej strane :)

Replies


Hosť

#761 Re:

2015-06-11 09:47:32

#753: Katarina -  

A presne toto vadí mne. Ožereš sa v bare tak, že zaspíš na stole. Samozrejme, že ťa vyhodia. A ty namiesto toho, aby si si uznal/a chybu, začneš okolo seba dupať, že diskriminácia, že netolerantnosť...