Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post


Hosť

#741 Re:

2015-05-26 07:31

#738: beautiful -  

 Dakujem za nás čo do tohto problému odborne nevidíme.Dávno som na tejto stránke písala aby sa tu vyjadrovali zvlášť ľudia ktorí sa venujú po odbornej stránke tejto problematike  a majú prehľad  čo sa týka detí ako jedinečnej bytosti nám darovanej od Stvoriteľa.Tiež vidia viac do toho čo sa nám tu snaží LGBT predstierať že majú na niečo právo.Majú právo na to isté čo dieťa ktoré ale chcú ovládať a kupovať. Ešte raz, DIETA NIE JE TOVAR. PAN  života a smrti nám predostrie na konci života čo sme urobili alebo neurobili pre záchranu a pomoc každého jedného dieťaťa. Ešte raz dakujem.

Replies

antikristus

#742 Re: Re:

2015-05-26 10:21:54

#741: - Re:  

 dufam teda, ze pomahate detom, ktore trapia choroby, ktore dostali od pana zivota a smrti a na ktore aj denne zomieraju! lebo ak nie, tak vam to stvoritel spocita a budete sa smazit v pekle celu vecnost!

Katarina

#752 Re: Re:

2015-06-05 14:06:00

#741: - Re:  

Chvalite osobu, ktora do toho odborne nevidi ani k teme odborne nepristupuje.

Tiež vidia viac do toho čo sa nám tu snaží LGBT predstierať že majú na niečo právo. No fuj, ze sa nehanbite. Ja nepredstieram nic. Som rovnako clovek ako vsetci ostatni. A ano, mam mat rovnake prava ako vsetci ostatni.

Tiez sa mi nepaci, ako cele LGBTI hadzete do jedneho vreca. Dieta nechcem ovladat a kupovat. Dieta chcem vychovat v laske a tolerancii. Toleranciou myslim to, ze sme Ludia. Rasou som clovek, narodnostou som ludska.