Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

beautiful

#739 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-24 18:36

#734: antikristus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Sú to fakty, ktoré hovorí psychológia. A sú podložené aj výskumami. Napríklad: 

V roku 2001 sa realizovala na vzorke 942 dospelých porovnávacia štúdia výskytu traumy zneužitia v detstve medzi heterosexuálmi a nie – heterosexuálmi. Podľa autorov štúdie 46 % homosexuálnych mužov a 22% lesbických žien uviedlo homosexuálne zneužitie, ktoré prežili vo svojom detstve. Heterosexuálni muži uviedli len 7% prípadov prežitého homosexuálneho zneužitia v detstve a heterosexuálne ženy len 1%. Štúdia: Tomeo, M., Templer, D., Anderson, S., Kotler, D. Does Childhood Sexual Abuse Influence Later Sexual Orientation? Comparative Data of Childhood and Adolescente Molestation in Heterosexual and Homosexual Persons.

Martensen-Larsen uvádza, že štvornásobný počet homosexuálov v porovnaní s heterosexuálmi stratilo otca pred 15. rokom života.

Sagir a Robins uvádzajú podobne: 35 % homosexuálov a 46 % lesbičiek stratilo jedného rodiča pred 15 rokom života, oproti len 12 % heterosexuálnych mužov a 7 % heterosexuálnych žien. Saghir a Robins tiež uvádzajú, že 84 % homosexuálov malo negatívny obraz svojho otca, pričom podobný negatívny obraz otca malo len 18 % heterosexuálov.

 

Replies

Katarina

#751 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-05 13:56:17

#739: beautiful - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Martensen-Larsen (1957), Saghir a Robins (1973). Novsie uz nie su?

Ku studii Tomeo, M., Templer, D., Anderson, S., Kotler, D. Does Childhood Sexual Abuse Influence Later Sexual Orientation? Comparative Data of Childhood and Adolescente Molestation in Heterosexual and Homosexual Persons. - 68% homosexualnych muzov a 62% homosexualnych zien sa ako homosexualni identifikovali PRED zneuzitim. 942 ludi nie je dostatocna vzorka. A vacsina z vzorky homosexualov bola z gay pride, heterosexualna kontrolna skupina bola z univerzity. Z univerzitneho prostredia boli len 3 gayovia a 7 lesieb. Z tohto vyskumu sa ziadne logicke zavery urobit nedaju.

Presne tento komentar som videla uz aspon 5-krat vsade mozne po sieti, ci uz slovensky alebo anglicky.