Petícia na zrušenie nástrojov psychiatrie na územi SR

Quoted post


Hosť

#96

2015-04-26 07:23

Nuž pani autorka keď nemáte nato,aby ste doštudovali celú vysokú školu teda aj druhý stupeň tak tu tárate nezmysli čo vám niekdo natlačil do vašej hlavičky!

Pokiaľ sa ľudstvo chce mať skutočne dobre tak zakáže  scientológiu a tzv. organizácie pre ľudské práva .

Replies

Charlie

#100 Re:

2015-05-30 13:27:47

#96: -  

 Ten kto píše o tituloch a dokončených a nedokončených školách to používa len preto, aby dominoval nakoľko rozumné argumenty mu zlyhavajú. Ľudia sa uchyľujú k takejto plytkosti len preto lebo svoj titul vydreli, ale je im na dve veci... Zaráža ma keď vidím, že existujú ľudia, ktorým ukážete všetky argumenty a oni si naďalej tvrdia svoje napriek pravde, ktorá je všade vôkol. Existuje skutočne extrémistická skupina, ktorá tvrdí, že holokaust je výmysel, a že nič také nebolo, napriek všetkým dôkazom ktoré existujú, napriek osobným výpovediam a dodnes stojacemu táboru v Oswietimi ktorý je dôkazom zverstiev, celej tejto zvrátenej skupiny. Na celosvetovom kongrese psychiatrov jeden z najvišších predstaviteľov nemeckej psychiatrie osobne prevzal zodpovednosť a priznal, že za holocaustom naozaj stála psychiatria a verejne sa za to ospravodlnil. Už ani on nemohol uniesť ťarchu dôkazov, ktoré sú k dispozícii. Po celom svete sa zbierajú údaje o tom, čo psychitria robila a robí. Aký obrovský podvod je skrytý za touto navonok sa tváriacou vedou, ktorá vedou nikdy nebola a ani do budúcna nemôže byť. Chýba jej totiž základný princíp vedy pozorovanie, štúdium, overenie výsledkov a výsledok, s pozitívnym prínosom. Niekde som čítal: " ak niečo chcete dobre zamaskovať, alebo skryť pred očami verejnosti, urobte to neuveriteľným." Toľko tímov a toľko vyvinutých liekov, také množstvo názvov duševných chorôb, kto by mohol uveriť, že to je celé len bublina a ťahanie peňazí z vreciek nás všetkých? Nuž málokto.  Presne tak málokto veril mne keď mi starý otec ako  malému chlapcovi rozprával neuveriteľné zážitky z  Gulagu (pracovné tábory v ZSSR) kde si odsedel 10 rokov a ako jeden z mála to prežil. Rozprával mi odtiaľ príbehy ktoré sú pre normálne rozmýšľajúceho človeka naozaj neuveriteľné. Keď som ich chcel niekomu porozprávať ja, tak mi málokto veril iba pár tých čo mali podobnú skúsenosť. 

Takže ten alebo tá kto sa tu oháňa titulmi a nedokončenými školami, by sa mal vykašľať na tituly a školy a zobrať do rúk pravdu. Mám spolužiakov s červenými diplomami, ktorý su nepoužiteľný pre prax a mám kamarátov, ktorý nedokončili poriadne ani maturitu, ale sú to hodnotný ľudia, dobrý otcovia rodín a dobrý priatelia. Vážim si ich nie pre tituly, ale preto, že vedia vnímať a vidieť pravdu. 

Vaľakrát som mohol pozorovať, že tan kto najmenej veril, to nakoniec musel zažiť na vlastnej koži. Nikmu túto skúsenosť neprajem. Pretože u psychiatrov by to často mohlo znamenať aj skúsenosť poslednú!!!!!!