Petícia na zrušenie nástrojov psychiatrie na územi SR

Quoted post


Hosť

#61 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-09 13:54

#59: - Re: Re: Re: Re:  

Skúsim po poriadku. Nie som váš priateľko, dokážete byť slušný aj k ľuďom, čo nezdieľajú váš názor.

Samozrejme malo byť "odbor", za preklep sa ospravedlňuje. (Aj keď v mojom rodnom jazyku je obor správne :-) )

Znalosť, že máte vysokoškolské vzdelanie mi nepomáha. Pomohlo by mi, ak vy ste mal v.v. v odbore psychiatrie. To by sme sa mohli baviť o konkrétnych veciach na profesionálnej úrovni.

No a ten záver sa nedá komentovať. Vedel by som uviesť stovky konkrétnych prípadov, keď sa ľuďom dlhodobo alebo aj trvale pomohlo. Ak mate pocit, že sa niekde deje niečo zlé, či sa porušuju ľudské práva, je tu dohľad nad L.S., polícia, prokuratúra.

Replies


Hosť

#63 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-10 03:32:29

#61: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ste dosť urážliví pane, pričom ste sa Vy bezočivo a neprimerane zamiešali do komunikácie ľudí, ktorí nezdieľajú Váš názor. Nik Vás do tejto skupiny nevolal a ak ste si všimli ste len dvaja v celej tejto komunikácii, ktorí nezdieľate našu realitu. Táto petícia nie je pre tých, ktorí sa tu chcú len predvádzať a znevažovať to, čo vidíme a cítime ako psychiatria ubližuje iným. Ak Vám psychiatria pomáha je to Vaša vec a nemiešajte sa medzi nás. My sme iní ľudia ako Vy. Vidíme iné veci ako Vy. A máme plné právo zastaviť to, čo nám škodí. Ja som sa ešte nestretla s psychiatrickým pacientom, ktorý by bol po zásahu psychiatrie v poriadku. Videla som len umlčaných a popletených jedincov, ktorí stratili zmysel pre realitu. To, že psychiatria porušuje práva občanov je už predmetom záujmu organizácií, ktoré skúmajú porušovanie ľudských práv na území SR, taktiež aj Úradu na dohľad nad lekárskou starostlivosťou, právnych kancelárií, parlamentu SR a úradu prezidenta a polície a prokuratúry. Nemusíte znevažovať, že nevieme, čo máme podniknúť na to, aby sme zastavili praktiky psychiatrie na Slovensku ako to napríklad urobili v Talianku a robia aj v ostatných krajinách sveta čoskoro. Bude lepšie, keď do tejto skupiny už nebudete vkladať svoje názory, o ktorých vieme, že nie sú správne. Zbytočne tu vytvárate chaos. Máte právo hovoriť, ale nie v tejto skupine, pokiaľ nezmeníte názor a začnete konať v súlade s prežitím. Psychiatrické teórie nie sú predmetom tejto petície. Toto je vymedzený priestor pre tých, ktorí súhlasia s petíciou.