Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

antikristus

#616 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moj nazor

2015-03-10 21:42

#614: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moj nazor 

 polozim otazku inak: preco boh dopusta homosexualne spravanie u zvierat? a ze ho veru je pozehnane! 

vygooglite si alebo si pozrite aj tu: http://www.bbc.com/earth/story/20150206-are-there-any-homosexual-animals

samotny clanok http://dolezite.sk/old/HOMOSEXUALITA_U_ZVIERAT_JE_MYTUS_183.html hovori o tom, ze homosexualne spravenie je u niektorych zvierat bezne.

preco nikde nepocujem a necitam, ako je boh proti homosexualnemu spravaniu u zvierat?

podla vas boh stvoril tieto zvierata a oni homosexuju a boh je proti homosexu, tak co teraz?

ja navrhujem vykaslat sa na boha konecne.

Replies


Hosť

#617 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moj nazor

2015-03-10 22:40:26

#616: antikristus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moj nazor 

 Môžeme iba povedať že vaše meno,vyjadruje same váš názor.BOH nieje niečo ALE  N I E K T O. Je  ten ktorý stvoril svet a všetko čo je v ňom.Iba vaša pýcha nechce priznať že Boh je PANOM SVETA - NEBA  I  ZEME , JEHO STVORITEL.


Hosť

#618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moj nazor

2015-03-11 08:29:16

#616: antikristus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moj nazor 

V článku "Homosexualita u zvierat je mytus" je jasne a zo zvýrazneným textom napísané: Homosexuálne zvieratá neexistujú. Čomu z uvedeného textu ste nerozumel? Alebo nepoznáte rozdiel medzi homosexualtou a homosexuálnym správaním? Keď už sa tak v ťažení proti Bohu odvolávate na zdravý rozum, bolo by dobré ho naozaj používať. A pri prípadnom štúdiu či "dôkazoch" svojich tvrdení vychádzať z odborných textov, nie z internetových článkov bez uvedenia zdroja informácii, ktoré su účelovo napísané pre dokázanie svojich tvrdení. Ako je to spomenuité v 3. bode horeuvedeného článku.

O osobnom vzťahu s Bohom a živom prežívani viery vám je asi zbytočné písať, lebo by ste to nebol ochotný prijať. Každopádne, ak niekto potrebuje dokázať existenciu Boha, nech sa kľudne zatvorí do laboratória. Je množstvo vedcou, ktorí tak urobili ako ateisti a z laboratórii vyšli ako veriaci. Ale človek má slobodnú vôľu. Ak neverí, je to jeho právo a rozhodnutie. Ale kto je svojou "nevierou" naozaj istý, nepotrebuje napádať, osočovať a dehonestovať ľudí s iným názorom. A stále dokola hľadať a vyrábať dôkazy svojich tvrdení.

Raz som videl na stene nastriekaný nápis: "Nietzsche je mrtvy." Asi nejestvuje nič, čo by stručnejšie a výstižnejšie vyjadrilo predmet diskusie.

P.S. Ja vám nechcem brať váš názor, ani vás nepresviedčam o opaku. Reagujem len na vaše osočovania, útoky a vykonštruované tvrdenia.