Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post


Hosť

#470 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-20 19:59

#468: Skutocnost!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano vždy vám rada odpoviem ako budem vedieť.   Začnem asi takto,Boh stvoril človeka vdýchol doňho dušu. Bibliu ako ste vyššie písal poznáte alebo dá sa tam dočítať  Ano duša je neviditelná.Už pri splodení dieťaťa Boh dáva novému životu dušu.To značí že každý jeden človek ju má a má ju od Boha .Pre Boha je každý človek jedinečný a originál,neopakovatelný.Na každom dieťati mu veľmi záleží a chráni jeho nevinnosť a čistotu duše.Aby ked raz pri smrti príde po ňu (ako som vám opísala moju skúsenosť) duša mohla ísť do radosti ktorá je preňu pripravená.Každému z nás pripravilJežiš miesto v nebi,je na nás ako tuná svoj život prežijeme ako budeme chrániť nevinnosť bezbranných a maličkých,pretože Boh miluje svoje stvorenia a záleží mu na nich.Preto ale aby ste pochopili správne čo som vám písala je našou povinnosťou pomáhať tým ktorý sa nedokážu brániť ešte(deti) alebo už ( to sú starký) Každá jedna duša sa s ním pri smrti stretne.Boh je Láska on nás veľmi miluje a robí všetko preto aby duša človeka bola s ním v nebi.Ale dal nám slobodnú vôľu a môžeme sa sami rozhodnúť ako svoj život prežijeme.Či s Bohom v jeho milosrdnej Láske alebo proti Bohu a proti prirodzenej reprodukcii ktorú nám on dal .(Pretože o tomto je táto debata. Neviem či som aspoň troška priblížila čo ste chcel vedieť,viete o duši je veľa vysvetliť neporozumiete tomu teraz hned,ale postupne.Treba aby ste ak túžite bližšie poznať Boha a vieru o ktorej som hovorila,možno vo vašej blízkosti koho poznáte a verím že vám veľmi rád povie všetko na vaše otázky. Teším sa a verím vám že budete hľadať a poznávať Boha Otca ktorý je iba Láska . Najkratšia cesta a bezpečná je cez Ježišovu Matku Máriu. Ak budete niečo chceť počuť kľudne mi napíšte. Želám vám všetko dobré.     FA.

Replies

Skutocnost!!

#472 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-20 22:39:27

#470: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

este ma zaujima (hlavne vase vlastne myslienky a vysvetlenia, nie cisto len pasaze z biblie)

1) co ta dusa vlastne je - nejaka energia?

2) ma nejaky tvar?

3) ako vnima dusa? ako vidi, ako citi a ci vobec, kedze zmysly su vysadou fyzickeho tela?

4) je dusa schopna uchovavat si spomienky a byt stastna?

5) co moze dusa robit? 

6) budem to vobec este ja potom? 

7) maju zvierata dusu a teda posmrtny zivot?

 

nasledovne su len veci, co ma napadli, ked som daval dohromady horeuvedene otazky, nemusite sa k tomu vyjadrovat:

- preco vobec boh stvori cloveka, da mu dusu, necha ho zit na zemi na cas, ktory je v porovnani s vecnostou tak kratky, ze je to vlastne nic a naviac, ak si to pokasleme tym, ze nehladame alebo ignorujeme jezisa alebo sme zli a nepokame sa, tak sa nedostaneme do neba, resp. nebudeme sa moct zjednotit s bohom? a to aj napriek tomu, ze nas boh vsetkych miluje a on je za to vsetko zodpovedny tym, ze nas stvoril?

- preco si boh rovno nenadycha duse, ktore s nim zostanu v nebi a na tuto mini medzizastavku zvanu zivot, sa nevykasle? (chcel som napisat nevyj*be, ale nakolko to pisem pokojny, nepotrebujem si teraz takym sposobom ventilovat hnev)

 

- ono to cele vyzera tak, ze bol najprv svet a ludia a ti si v snahe pochopit, ako vsetko navokol funguje, vymysleli bohov, ktori sa vykrystalizovali do jedneho vsemocneho boha.

- cely svet jednoducho vyzera presne tak, ako by vyzeral, keby ziadny inteligentny a milujuci stvoritel nikdy nebol.