Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post


Hosť

#453 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-20 08:45

#439: Skutocnost!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Viete už len to presvedčenie ked som sa starala o moju mamičku ,žila s nami v domácnosti ked jej ubúdali sily,a choroba pribúdala.Starala som sa o jej bezvládne telo do chvíle ked prišiel jej čas.V

nútorne som mala pocit v tejto chvíle domácich prác byť pri nej.A tak ked sme boli spolu prišiel jej odchod - je to krásne ked viem žila stále s Ježišom a prišiel si ju zobrat k sebe lebo jej bolesť a námahu celoživotnú korunoval pre mňa vididelným odchodom v nádhernom úžase na jej tváry.To som vždy túžila aby som bola s ňou  ked si ju P.Ježiš príde zpbrať( rozumej dušu,lebo človek nemá iba telo ale má nesmrtelnú dušu.Preto veríme že človek nežije len tu na zemi,ale jeho duša je oslávená v nebi) Byť vtej chvíli pri zomierajúcom ,s vedomím že vtej chvíli je tu Pán neba i zeme je krásne,naplňa ťa pocit radosti a dáva ti silu. On je zdroj sily a pokoja.Prajem všetkým ktorý majú rodičov aby sa o nich postarali a videli a cítili ten krásny odchod do večnosti.Je to samozrejme príklad pre naše deti aby sme našich rodičov nestrčili do domovov.Obeta zostane v božích očiach pri našej smrti,lebo Boh vidí každý skutok ktorý urobíš s lásky k nemu pre svojho blížneho.A tak zo srdca prajem aj vám tento alebo íný skutok ktorý môžte urobiť pre svojho blížneho. NIM JE KAŽDY ČLOVEK.

 

Replies

Skutocnost!!

#455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-20 09:24:21

#453: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

dakujem. vazim si, ze ste sa podelila o svoju zivotnu skusenost.

urcite by sa vam pacil film The Invention of Lying, pozrite si niekedy. nejde o ziadne veldielo, ale niektore myslienky su tam velmi dobre.