Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post


Hosť

#12 Re:

2015-02-17 10:05

#7: -  

Horšie je, že Slovenský národ mal pred týždňom možnosť povstať, ale pre svoju lenivosť, apatiu, nezáujem o veci verejné sme premárnili túto svoju šancu... Mali sme možnosť byť svedectvom pre celú Európu - a verila som, že budeme! Teraz budeme len žať ovocie svojho rozhodnutia... So Stratégiou sa čakalo na výsledok referenda a som presvedčená, že keby bolo úspešné, neboli by si dovolili túto Stratégiu schváliť. 
Veď vidia, že sa im nič nestane - veď čo urobia ľudia, keď 78% ich nebolo ochotných sa zdvihnúť a prísť urobiť 3 krížiky v tak závažných veciach ako je manželstvo homosexuálov a výchova detí takýmito pármi, a zvrátená sex. výchova.. Dúfam, že sa stane nejaký zázrak, aby Stratégiu neprijali...

Replies


Hosť

#33 Re: Re:

2015-02-17 12:19:51

#12: - Re:  

Napísali ste všetko, čo mám na srdci aj ja. Pred referendom som sondovala názory známych a bola som smutná. Uvedomila som si už vtedy, že to nemá šancu. Myslím si, že na Slovensku zlyháva časť inteligencie. Pedagogička, riaditeľka základnej školy vám povie, že predsa je správne poskytnúť deťom sexuálnu výchovu. Ale akú? Jediné, čo stále omielala boli slová demokracia a tolerancia, použité úplne opačným smerom. Obávam sa že tento národ stráca pud sebazáchovy. 

 

 

 

akataka

#509 Re: Re:

2015-02-22 18:29:52

#12: - Re:  

 Ano, bohuzial cele je to o narode. Slovensky narod ma bohuzial obrovske komplexy. Bohuzial sa stale nechame niekym ovplyvnovat a utlacat. Je to zarazajuce a smutne, ze po vsetkych tych pripadoch odoberania deti v Anglicku, sa Slovaci vzdali svojic prav. Mozno sa vzpamataju, ked aj u nas budu socialne urady odoberat deti a davat ich na adopcie homosexualne orientovanym parom. Tu nejde len o zachovanie rodiny, ale o vyvoj celeho naroda. Dieta musi byt vychovavane oboma pohlaviami, aby ziskalo citovu oporu a bolo psychicky stabilne. Ide vlastne o evoluciu.

Je to zarazajuce, ze celemu narodu je jedno, ze sexualna vychova sa bude vyucovat uz v materskej skolke a detom budu rozpravat, ze mozu byt chlapcom ale zaroven aj dievcatom. Zalezi  len na pocite a ich rozhodnuti, cim vlastne chcu byt.

Bohuzial cely narod nepochopil ideologiu gender mainstreaming. Napr. vo Svajciarsku sa nesmu v uradnom styku pouzivat vyrazy matka a otec, lebo je to diskriminujuce. Spravne su vyrazy rodic 1 a rodic 2. Ide o to, aby sa z deti stali homosexuali a boli psychicky labilni. Takito ludia sa daju lahko manipulovat. Cele to vedie k zaniku ludstva, aspon co sa tyka prirodzene splodenych ludi.