Petícia proti novému náboženskému útlaku na Slovensku

Quoted post


Hosť

#59 za čo vlastne petícia?

2015-02-15 15:46

Prečo by mala RTVS odvysielať to čo vy chcete. Zase je to o tom čo chcete . Ja nechcem platiť na cirkev a musím. Farizejstvo. Plno kecov o láske k blížnemu svojmu o tom ako sa má kto chovať, kedy chodiť do obchodu, aj tie manželstvá vnucujete, Všetko vnucujete. Nepočuli sme ako cirkev a svätuškári pomáhajú slobodným matkám.Ale zakazovať interupcie to áno. Zase príkazy a zákazy. Keby bola povinnosť Vás svätých sa aspoň o tie deti starať. Ale to vás ani nenapadne. Nepomáhate nikomu a nestaráte sa sa o deti v domovoch ani o starých ludí.  Žaludok sa mi obracia.

Replies

hosť

#61 Re: za čo vlastne petícia?

2015-02-17 22:57:06

#59: - za čo vlastne petícia?  

 Nepočuli ste, ako veriaci ľudia pomáhajú slobodným matkám, lebo o tom média infromujú len okrajovo. To predsa nie je žiadna senzácia, ktorou by si pritiahli poslucháčov a divákov. Takže sa niet čomu čudovať, že ste to nepočuli. Ale verte, že to robia. A nielen to. Pomáhajú, povzbudzujú, snažia sa... Ani ja nemám rada, keď je niekto len "svätuškár", ale hádam každý z nás rozozná svätuškára od človeka, ktorý má zdroj svojej životnej sily v Bohu. S takým človekom je radosť sa stretnúť.


Hosť

#65 Re: za čo vlastne petícia?

2015-02-18 11:39:52

#59: - za čo vlastne petícia?  

 Ja nechcem platiť potratovým lekárom a platím ked zabijú nevinné "bezbranné dieťa" a nechcem podporovať rôzne veci proti zdravému rozumu a musím to strpieť a platiť.A za platenie koncesionár.poplatku chceme vidieť aj to čo zvlášť bezbranný chorý a nevládny potrebujú k povzbudeniu  na sklonku života aby nám do domovov priniesli Lásku , ktorú ako som tu čítala majú prinášať medzi ľudí. Tak sa očakáva že im to bude umožnené,zvlášť po "dohode " Máme na to právo a povedala by som že väčšina národa to za naše poplatky aj očakáva.

obyčajný občan

#66 Re: za čo vlastne petícia?

2015-02-18 12:51:15

#59: - za čo vlastne petícia?  

RTVS je verejnoprávna TV - teda nás všetkých - má pokrývať celé spektrum divákov, čiže aj tých, ktorí si žiadajú vidieť a počuť náboženské relácie, aj športovcov, aj tých, ktorí chcú počuť pieseň, či vidieť film. Takže vylučovať niekoho z tohoto spektra je diskriminačné. Je zaujímavé, že v mene slobody prejavu (ktorý je za mlákou najsvätejším zákonom slobody a demokracie) si amici môžu otvárať ústa aj na prezidenta, ktorý je tam najväčšia autorita. Nech len odvysiela RTVS túto kázeň - potom sa ukáže, či je to podnecovanie nenávisti. Takto sa tu bavíme o "zvuku motora auta", ktoré je ešte v sklade výrobcu. Nerozumiem, ako môže byť niekto obvinený z podnecovania nenávisti, keď toto podnecovanie nikto vlastne nepočul?

A k tej pomoci matkám a ľuďom na dne spoločnosti... Ruku na srdce: Trochu preháňaš. Naštartuj auto a choď do Žakoviec, Ľubice, Prešova, Košíc-Luníka, Jarovníc, Bardejova a mnohých iných miest a obcí, kde sú zhromaždení tí, ktorí boli na dne spoločnosti a nájdeš to, čo teraz nevidíš, albo nechceš vidieť(?).


Hosť

#74 Re: za čo vlastne petícia?

2015-03-31 12:59:02

#59: - za čo vlastne petícia?  

 To, že si o niečom nepočul neznamená, že sa to nedeje. Znamená to, že si RTVS a spol. vyberajú len informácie, ktoré sa im hodia. A ľuďom je pohodlnešie čumieť do bedne a ťukať do klávesnice, ako ísť na tvár miesta a vytvoriť si vlastný názor na základe vlastnej skúsenosti.