Zachráňme ŠAFKO!

Quoted post


Hosť

#44 Kde to žijeme?

2015-01-02 10:18

Čítať tieto hejterské komentáre je fakt smutné, napriek všetkému držím organizátorom palce. Takýto humbuk kvoli projektu, ktorý je vlastne smiešne obhajovať! V každom meste (nehovoriac o hlavnom meste krajiny EU), by takéto aktivity, ako sa zrodili na Šafku, mali byť samozrejmosťou! Označiť projekt ako nepekný? Čo je pre teba v Bratislave milý hejter pekné? Už si niekedy vykročil za hranice Bratislavy? Označiť projekt ako nelegálny? Milý hejter, kiež by tvoje bystré oko odhalilo skutočné zásadne problémy, ktoré Bratislava a Slovensko má. Treba pripomenúť ciele, ktoré Šafko má? Ponúka priestor pre neziskové organizácie, môžete navštíviť kaviareň, dať si opraviť bicykel, dáva môžnosť na prezentáciu a predaj slovenskému dizajnu. Sktutočne nehodné aktivity pre Bratislavu roku 2015?

Replies


Hosť

#45 Re: Kde to žijeme?

2015-01-02 11:25:57

#44: - Kde to žijeme? 

 V mene kontakt a safko-dakujeme. Tazko sa vysvetluje a argumentuje niekomu, kto jednoducho nechce. 


Hosť

#48 Re: Kde to žijeme?

2015-01-02 13:27:27

#44: - Kde to žijeme? 

 Milí HYPSTERy, odporučujeme Vám, aby ste si kontajnery oz KONTAKT umiestňovali pri svoje obydlia a správali ste sa v nich pri svojich obydliach tak ako ste sa správali na tzv.,,šafku,,. Hluk, špina, opakovane porušovaný nočný kľud, permanentné výjazdy mestskej a štátnej polície. Odporúčame všetkým nadšencom projektu oz .KONTAKT, skúste si to dať pri svoje obydlia. Vaši otcovia a matky by Vás pohnali ,,svinským krokom,,.

Tieto tovrdenia sa dajú preukázať. Takže tak. A už nemanipulujte verejnú mienku. Pravda vyjde napovrch čoskoro.

Vy ste vôbec neni demokratický, Vás zaujímajú iba Vaše ciele, na ľudí ktorý tam musia žiť, ste vôbec nebrali ohľad.

Opakujem ste tam nelegálne od začiatku, existujú na to písomné dôkazy. Zahraničie sa z nás smeje, aj turisti krútia hlavami, myslia si že sú to ubytovne robotníkov, ktorý opravujú Štúrovú ulicu :).