Petícia na podporu bezplatneho cestovania vo vlakoch v SR

Quoted post

chukko

#80 Re: Re: Re: Re: Re: Podporujeme cestovanie zdarma

2014-11-13 19:01

#33: verutak - Re: Re: Re: Re: Podporujeme cestovanie zdarma 

1) Ty nic v NATO nefinancujes, ziadnu bojovu aktivitu, to si kazda krajina hradi sama, spolocne sa financuju len spolocne projekty

2) Dovod preco sme v NATO strany ktore mali vstup do NATO v programe vyhrali volby

3) Preco treba zbrane a vycvik na to aby bol mier? Jednoducho preto, ze bez zbrani a vycvicenej armady sa nikto neubrani (vid Ukrajina).

4) Preco chceme byt v NATO - lebo je to jedina zmysluplna garancia nasej bezpecnosti. Bez nato sa Putim moze lahko rozhodnut ze ochranu potrebuju aj Rusnaci a obsadit co len chce.

5) Preco treba zvysovat vojenske vydavky? Lebo sme sa pri vstupe do NATO zaviazali vydavat 2% HDP na obranu. Chciet bezpecnost a nebyt ochotny za to platit je take slovenske. Presne ako chciet zadarmo vlaky. Alebo zadarmo cokolvek. System kde mal kazdy dostat podla svojich potrieb sme tu uz mali. A nefungoval ani u nas, ani na Kube ani v KLDR ani nikde inde na svete.

 

Replies


Hosť

#84 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporujeme cestovanie zdarma

2014-11-13 19:26:25

#80: chukko - Re: Re: Re: Re: Re: Podporujeme cestovanie zdarma 

 V KĽDR tento systém funguje!!! Ale SMER nie sú žiadni komunisti ani socialsiti.

verutak

#97 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporujeme cestovanie zdarma

2014-11-13 20:08:45

#80: chukko - Re: Re: Re: Re: Re: Podporujeme cestovanie zdarma 

 Tvoj príspevok by mal veľký úspech v silvestrovskom programe.

SR sa stala členom NATO 29. marca 2004.

 

1.Náš scientológ a prezident na schôdzi vo Walese v septembri tohto roku sa zaviazal, že Slovensko zvýši výdavky na vojsko, aby sme s tým zvýšili bojaschopnosť NATO. Na také zvýšené výdavky pôjdu aj moje dane napriek tomu, že ja neuznávam tú teroristickú organizáciu, ktorá na celom svete humanitárnymi bombami rozosieva demokraciu.

 

2.V čase, keď bez referenda sme vstúpili do NATO, predsedom vlády SR bol Dzurinda, ktorý so svojou politickou stranou parlamentné voľby NIKDY nevyhral. Teda uzurpátor moci bez mandátu občanov sa rozhodol, že budeme členom NATO.

 

3.Na rozdiel odo mňa ty zrejme máš lepšie informácie a preto vieš, že napríklad Irak, Afganistan, alebo Líbya chceli nás vojensky napadnúť, ale našťastie NATO nás ochránilo.

 

4.NATO už existovalo vtedy keď Putin ešte nikde nebol.  Na rozdiel od NATO, Rusko za hranicami Ruska, vojensky ešte neprepadlo ani jeden štát.

 

5.Trepeš. Vyššie si napísal, že občania SR (teda ani ja), nefinancujú NATO a teraz už tvrdíš, že zvýšime výdavky na vojsko, teda na NATO.

A to už len abnormálny človek môže tvrdiť, že vláda chce „zadarmo vlaky“. Vláda sa rozhodla, že študenti a dôchodcovia budú cestovať vlakom BEZPLATNE.

 

Tak rád by som prečítal od teba aspoň jeden prípad, aspoň jednu oblasť, ktorá v takzvanej demokracii funguje normálne.