Petícia za zrušenie vlakov zadarmo

Quoted post

yallo

#301 Re: uvažujte

2014-11-06 23:59

#28: 1234 -  

 Mila slečna,

očividne Vám rozmýšlanie robí problém aj napriek tomu, že ste študentka. Pokúsim sa Vám to vysvetliť ako prostému človeku:

Vy ste svojim komentárom vyjadrila, že chcete byť okrádaná jednou cestou alebo druhou (vlaky zadarmo alebo peniaze zlodejom - politikom... pre mna je to však stále to istè). Možnosť neokrádania ľudí v produktívnom veku ste ani nespomenula. Spomeňte si na Vaše hlúpe a momentálne sebecké názory keď budete mať svoju firmu, resp. budete zamestnanec alebo SZČO.

Pevne verím, že život Vás naučí. Prajem úspešné doštudovanie a zaradenie sa do pracovného procesu s vlakmi zadarmo alebo okrádaním Vašej maličkosti nenažranými politikmi, nakoľko pre Vás iná (schodná) cesta nevedie. Spomeňte si na Vaše priblblé reči, keď sa budete pozerať na výplatnú pásku.

P.S.: viete vôbec o tom, že na tieto vlaky zadarmo po slovensku sa nebudeme skladať len slovenským študentom a dôchodcom, ale aj študentom a dôchodcom z celej EÚ, ktorí budú cestovať slovenskom?  Skúste si pocestovať napr. po nemecku zdarma. Vysmejú Vás... bohužial naša "nevyspelá krajina" to týmto vyspelým štátom ponúka. Váš vzor pán Fico je očividne ľudomil a rozdáva z našich peňaženiek. Pevne verím, že keď za tri roky doštudujete strednú školu tak zmeníte názor.

Replies

kaja

#304 Re: Re: uvažujte

2014-11-07 00:26:48

#301: yallo - Re: uvažujte 

 veru, tych cestujucich studentv a dochodcov z celej europy su tisice. A vy vytykate slecne studentke chaby rozum !