Súhlasím s vybudovaním základne NATO

Quoted post


Hosť

#83

2014-09-20 11:31

Zaujimave, ze ti, co druhych nazyvaju vrahmi a teroristami, najviac vykrikuju po ich zabijani a nasili druhej strany. To je ina schizofrenia. Od podporovatelov peticie som tu taketo vyjadrenia necital. A najviac kricia proti zakladniam NATO ti, co v zivote ani jednu nevideli ani z rychlika. Sa treba spytat takych Belgicanov, Holandanov, Britov, Nemcov, alebo aj Poliakov. 25 krajin NATO su teroristi, len Slovaci su lietadielko :DDDDDDD. A Rusi maju byt Slovania? Potomkovia Varjagov skrizeni s Aziatmi... Mojim bratom je Poliak a Ukrajinec a Cech. Nie bolsevicka verbez z Moskvy.

Okrem toho, vsetky kasarne OS SR su zakladnami NATO, dokonca v niektorych posobia aj ini, ako nasi vojaci. V Poprade je municny sklad, nie zakladna.

Ale petitciu treba podpisovat, Fico slubil, ze  odide z politiky, ak tu bude zakladna. Ja na to kludne aj prispejem.

Replies

Stary Moskvič Tvrde Auto

#107 Re:

2015-11-24 17:40:07

#83: -  

 A ty si sa už poliakov nemcov belgičanov afrancúzov pýtal čo si o tom myslia ty múderec? Zrejme nie! Zase mse u toho že za väčšinový názor považuješ reči ich politických pšičiek ktorí si výslovene želajú prítomnosť Amerických vojsk na svojich územiach bez toho aby sa spýtali svojich občanov.. Pardon a čo si myslí nejaký veľavážený nemec v Bundestágu je úplne nepodstatné oproti tomu čo si myslia bežný nemci..