Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK

Quoted post

BTW

#634 :)

2014-09-15 08:31

Uz ako zacina tato peticia je na zamyslenie. Prisiel som, precital som si vrestanie autora peticie kde nie su ziadne argumenty proti len detinske vrieskanie hluposti. Toto kto podpise je na rovnakej skriekajucej urovni ako autor bez trochy premyslania. NATO sme aj my. NATO nie su nejaki oni. NATO je vojensky spolok ktore je Slovensko sucastou. Takze ak su na SK zakladne SK armady su tu aj zakladne NATO. Rovno protestujet hlupaci aj proti stihackam CZ ktore budu u nas lietat a pristavat. Ved aj to je NATO. Aj ti co sem chodia cvicit do vojenskych arealov su NATO. Co je to za detinsky vykrik, ze Slovensko bude bombardovane? Sugestivne to naznacuje ze sa budu robit kobercove nalety ako v 2. svetovej? Kedy ste kto poculi ze by sa tak v poslednej dobe viedla vojna? Kde ste kto poculi ze by municne sklady boli medzi prvymi tercami ako tu hystericky vyblakujete? Pozrite sa na posledne vojny. Ovladnut vzduch, znicit riadiace centra, radary... Kde su tam municne sklady? Chovanie tych par tisic ludi pri tejto peticii je ako ked na nich niekto necakane urobi BU! a oni zacnu skriekat a metat tukami nohami v panike. To je tato peticia. Trochu kludu a premyslania vazeni. A trochu statocnosti!

Replies


Hosť

#635 Re: :)

2014-09-15 09:18:06

#634: BTW - :) 

 Milý By The Way. Je úplne jedno akým spôsobom je to napísané, nenašiel sa nikto iný kto by inicioval takúto petíciu, podstatný je obsah. Niekedy podľa vzoru západu treba byť asertívny a neargumentovať a nezdovodňovať. Jednoducho tu takú základňu nechceme. Do akcií posielame našich vojakov, majú povolené prelety nad naším územím a to by aj mohlo v čase bez vojny stačiť. Alebo sme podpísali, že budeme plniť každý niečí rozmar bez vlastného názoru? Asi máš dobré kontakty, keď si si taký istý, že muničné sklady nebudú bombardované. Statočných je tu dosť, škoda že ty medzi nich nepatríš.

Ivan Bielik

#639 Re: :)Hlupák nás nazýva hlupákmi

2014-09-15 12:45:22

#634: BTW - :) 

 Vážený človiečik závidím vám vašu bohorovnosť, slepotu a hluchotu. Práve takéto typy vždy začali s nejakou katastrofou. A vojna, je vždy jedna z najväčších. Ak hovoríte o hlupákoch, zaraďte sa medzi njich. Tam, áno, presne tam je vaše miesto. Ste nielen hlupák, ale aj arogantný, namyslený nevzdelanec, ktorý navyše volá po statočnosti. Juhoslávia bolo čo? Len humanitárne bombardovanie? Vám je skutočne škoda nejako argumentovať. Len si želám, že ak by k niečomu, práve zásluhou takých hlupákov, ako ste vy sám, došlo, aby vás povolali aj s celou rodinou do armády. Alebo rovno teraz narukujte do tej slávnej ukrajinskej, bojovať za americkú "demokraciu" a´la Porošenko. Tam pocítite, čo je to streľba z diel proti civilnému obyvateľstvu. A už vôbec neberte do úst niečo o detinskosti.  Denne ich tam zomieralo dosť na to, aby ste mlčal. Máte ešte čo robiť a uplynie veľmi dlhá doba, aby ste na takúto tému vôbec diskutoval. Len blb, totálny chruňo hovorí do niečoho, čomu absolútne nerozumie. Vaše plytučké "vedomosti" vás len usvedčujú, že ste v škole nevynikal, že ste jeden zamindrákovaný typček, ktorý ani netuší, ako sa môže v živote uplatniť, lebo všade zlyháva. Nemáte žiadnych priateľov, o priateľkách len snívate, lebo si myslíte, že aj oni sú len hlupáci. A odvaha? Nulová. Podpíšte sa. Aspoň raz dokážte, že máte odvahu. Vrieskať z poza brány, kde vás nikto nevidí, robia len zbabelí hlupáci. (Nechcem sa vás dotknúť, ale veríte v Boha?).

Ivan Bielik                                                                                                                                          Ľudová strana - Naše Slovensko (Nehanbím sa za svoje "extrémne" realistické názory, ktoré sú vždy potrebné, ak existujú takíto extrémni hlupáci).

 

prvák

#652 Re: :)

2014-09-16 15:35:09

#634: BTW - :) 

 Ty to tiež ešte nevieš, ale vytŕčaš z riti superoligarchie nášho sveta už len kúsok a ak sa nespamätáš, budeš tam celý. Ale to už budú Tvoje deti bojovať a nasadzovať život za tú svetovú superoligarchiu.

Za čo vlastne nič nedostanú. A ak si dostal Ty teraz niečo od nich  / superoligarchia / ,  nechcem vidieť ako Ti vlastné deti budú potom všetkom ďakovať, ak sa dožijú. Ty chuj!!! 

pet

#673 Re: :)

2014-09-19 09:05:31

#634: BTW - :) 

 prečo mám opačný pocit? ..že práve tá druhá strana hystericky vrieska a robí všetko pre eskaláciu napätia a privoláva vojnu.Že práve táto strana vypúšta premýšlanie a rozum.... mojko

a že práve ten tvoj postoj je zbabelost a statočnost je pravý opak!Tak prejav trochu statočnosti človeče!   Akou statočnostou je húsť pesničku oficiálnej propagandy?

 

Starý Moskvič tvrdé auto

#695 Re: :)

2014-09-23 22:55:57

#634: BTW - :) 

 Tak prečo sa potom protestovalo proti Okupacii 1968 prečo sa vtedy ľudia hádzali pod tanky vtedy sme Waršavský pakt boli aj mi Waršavský pakt boli aj stíhačky ČSSR a nie len ZSSR. Takže už som veľa raz na argument "NATO sme aj mi" upozorňoval že je irelevantny a človek ktorý to vyslový pokiaľ má za seboui nejaké vyššie vzdelanie by mal skartovať svoje diplomi. Lebo ak ragument "NATO sme aj mi" platí potom ani v roku 1968 neprebehla žiadná okupacia ve´d vtedy sme boli aj Waršavský pakt..

Starý Moskvič tvrdé auto

#696 Re: :)

2014-09-23 22:58:16

#634: BTW - :) 

 Po oslepení nepriateľa nastáva odrezanie protivníka od zdrojov Logistika bude hneď prvým cieľom po radaroch..