Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK.


Hosť

#626 Re: Re: Putinofili

2014-09-14 17:57

#131: peter - Re: Putinofili 

Vysvetli mi prosím, lebo asi som trošku pribrzdený, že ak "nechce expandovať" tak prečo dodrasa expanduje?

bambi

#627 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-14 18:19

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 chlapce ty uz nepi...nerobi ti to dobre...

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-09-14 19:10



Hosť

#629 id

2014-09-14 19:11

Go back to hell NATO-killers !!


Hosť

#630 Re:

2014-09-14 20:19

#1: -  

 

Vojna je šialenstvo

 z ktorého sme sa však nepoučili

http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=2014091400

...výpis z matriky s uvedením mena pápežovho starého otca: „Giovanni Carlo Bergoglio, narodený v roku 1884, strelec, ktorý padol počas Prvej svetovej vojny...


Hosť

#631

2014-09-15 06:10

Kto to chce ničiť našu krajinu? Kto dal k tomu súhlas bez nášho vedomia,nech si dá pozor,lebo sam spadne do tej hroznej jamy. Ja obyvateľ tejto krajiny NESÚHLASÍM S VYBUDOVANÍM ZÁKLADNE NATO na našom slovenskom území-

Hosť

#632

2014-09-15 08:10

Raz tu uzboli vojska Varsavskej zmluvy,konkretne Sovietskeho zvazu-Rusi,vyhrocovala sa ajtym studena vojna voci zapadu,teraz tu potrebujeme Americanov na vyvolanie dalsej studenej vojny,nedaj Boh 3 svetovej vojny?Tak to teda nie!!!

Hosť

#633 Re:

2014-09-15 08:24

#3: -  

 PALEC HORE...!!

BTW

#634 :)

2014-09-15 08:31

Uz ako zacina tato peticia je na zamyslenie. Prisiel som, precital som si vrestanie autora peticie kde nie su ziadne argumenty proti len detinske vrieskanie hluposti. Toto kto podpise je na rovnakej skriekajucej urovni ako autor bez trochy premyslania. NATO sme aj my. NATO nie su nejaki oni. NATO je vojensky spolok ktore je Slovensko sucastou. Takze ak su na SK zakladne SK armady su tu aj zakladne NATO. Rovno protestujet hlupaci aj proti stihackam CZ ktore budu u nas lietat a pristavat. Ved aj to je NATO. Aj ti co sem chodia cvicit do vojenskych arealov su NATO. Co je to za detinsky vykrik, ze Slovensko bude bombardovane? Sugestivne to naznacuje ze sa budu robit kobercove nalety ako v 2. svetovej? Kedy ste kto poculi ze by sa tak v poslednej dobe viedla vojna? Kde ste kto poculi ze by municne sklady boli medzi prvymi tercami ako tu hystericky vyblakujete? Pozrite sa na posledne vojny. Ovladnut vzduch, znicit riadiace centra, radary... Kde su tam municne sklady? Chovanie tych par tisic ludi pri tejto peticii je ako ked na nich niekto necakane urobi BU! a oni zacnu skriekat a metat tukami nohami v panike. To je tato peticia. Trochu kludu a premyslania vazeni. A trochu statocnosti!


Hosť

#635 Re: :)

2014-09-15 09:18

#634: BTW - :) 

 Milý By The Way. Je úplne jedno akým spôsobom je to napísané, nenašiel sa nikto iný kto by inicioval takúto petíciu, podstatný je obsah. Niekedy podľa vzoru západu treba byť asertívny a neargumentovať a nezdovodňovať. Jednoducho tu takú základňu nechceme. Do akcií posielame našich vojakov, majú povolené prelety nad naším územím a to by aj mohlo v čase bez vojny stačiť. Alebo sme podpísali, že budeme plniť každý niečí rozmar bez vlastného názoru? Asi máš dobré kontakty, keď si si taký istý, že muničné sklady nebudú bombardované. Statočných je tu dosť, škoda že ty medzi nich nepatríš.


Hosť

#636

2014-09-15 11:07


Odkaz slovenskému scientologickému prezidentovi

Američania nám "vybrali" Kisku za prezidenta. Američania financovali krvavý prevrat na Ukrajine. Američania sú so svojimi vojenskými základňami v EÚ, ale radi by ich mali čo najbližšie k Rusku. Američania utápajú v krvi všetky krajiny, ktoré odmietajú ich hospodársku "pomoc" v podobe drancovania ich národných bohatstiev. Američania vyhlásia každého za teroristu alebo diktátora, ak neprijme ich podmienky. Američania hrubo porušujú chartu OSN, keď (spravidla humanitárnym bombardovaním) bezprecedentne zasahujú do vnútorných problémov, diania alebo aj úspechov (ktoré dosiahli nie vďaka nim, ale vďaka spravodlivému systému, ktorý si občania vybrali v slobodných voľbách) krajín sveta (129). Američania špehujú všetkých politikov na tejto planéte. Američania sa postavili nad zákon. Ak im poslúži vlastná demolácia WTO k ich expanzívnej agresii, v ktorej nehynú stovky, ale už milióny ľudí, tak nie je problém s kamuflážou malajzijského lietadla. Jedno lietadlo sa stratí, a potom to isté lietadlo je zostrelené (všimnite si, ako je odrazu mediálne ticho!). A máme veľmi "vážny" dôvod zaútočiť na ruské nerastné bohatstvo. Vymyslíme "story" o ohrozovaní demokracie a mieru zo strany Ruska a zbrojenie v Európe sa začína. (Samozrejme, nákupmi najmä amerických zbraní. Vybavovaním logistických centier americkými prístrojmi). Hystéria, vyplachovanie mozgov, klamstvo, demagógia, sankcie, pauperizácia slovanských členov EÚ, a národy začnú byť ochotné bojovať. Verejnú mienku treba získať na svoju stranu. Novinári naklonovaného typu, akými sú napríklad v denníku SME, sa svojej nalinkovanej úlohy zhostia čo "najčestnejšie, najzodpovednejšie, najobjektívnejšie, nestranne", veď ako inakšie?! Pod slobodou šírenia názorov pripravujú vlastných občanov na vojnu, podnecujú k nenávisti, štvú jeden národ proti druhému. (Áno, denne páchajú trestné činy, pod ochranou ich cudzích majiteľov. Títo degenerovaní "intelektuáli" nechápu, že raz aj oni budú súdení za napomáhanie k vojne? K zabíjaniu, vraždeniu?).
Kiska sľúbil, že bude prezidentom všetkých občanov. Tejto ošúchanej, ba až nechutne páchnucej floskule, môže uveriť len človek trpiaci najhorším stupňom oligofrénie. Ešte sa ani poriadne nezohrial vo svojom kresle a veľká časť občanov mu už píše druhú petíciu. Kiskom to však ani milimeter nepohlo. "Terasky" je prezident. Ak sa doteraz žiadnemu ministrovi spravodlivosti, ani premiérovi nepodarilo zlikvidovať slovenské súdnictvo, podriadiť si ho politickej kontrole a moci, myslí si tento úžernícky prezident, že so svojimi geniálnymi poradcami uspeje?! Kiska! Takto sa nebuduje demokracia... Kiska, pochopte, že Slovensko nie je ani vaša eséročka, alebo akciová spoločnosť. Ak budete aj naďalej používať metódy, ktoré vás naučili v USA, a ktoré ste taktiež úspešne aplikovali pri "budovaní" vašej splátkovej spoločnosti, stanete sa len opovrhnutiahodným človekom, presne takým, akého ste pozývali na oslavy SNP. Pozorne sledujte, ako dopadne tento zloduch... Exempla trahunt.

Hosť

#637

2014-09-15 11:22

Nik nás nežiadal o vstup do NATO. NATO sa zaviazalo, že rozpustením VZ nebudú zasahovať....do východných štátov...za 25 rokov je NATO imperialistická buržoázna organizácia, ktorá vraždí, ničí, manipuluje...Slováci nie sú bojovný národ...nikoho nenapádame, nikoho nechceme napadnúť. Nepotrebujeme na Slovensku žiadne vojenské strediská...Nič, čo je spojené s vojnou, na Slovensku NESMIE BYŤ!

Hosť

#638 Re:

2014-09-15 12:27

#16: -  

 Súhlasím, ale zaujímalo by ma kolko musí byť podpisov na platnosť???

 

Ivan Bielik

#639 Re: :)Hlupák nás nazýva hlupákmi

2014-09-15 12:45

#634: BTW - :) 

 Vážený človiečik závidím vám vašu bohorovnosť, slepotu a hluchotu. Práve takéto typy vždy začali s nejakou katastrofou. A vojna, je vždy jedna z najväčších. Ak hovoríte o hlupákoch, zaraďte sa medzi njich. Tam, áno, presne tam je vaše miesto. Ste nielen hlupák, ale aj arogantný, namyslený nevzdelanec, ktorý navyše volá po statočnosti. Juhoslávia bolo čo? Len humanitárne bombardovanie? Vám je skutočne škoda nejako argumentovať. Len si želám, že ak by k niečomu, práve zásluhou takých hlupákov, ako ste vy sám, došlo, aby vás povolali aj s celou rodinou do armády. Alebo rovno teraz narukujte do tej slávnej ukrajinskej, bojovať za americkú "demokraciu" a´la Porošenko. Tam pocítite, čo je to streľba z diel proti civilnému obyvateľstvu. A už vôbec neberte do úst niečo o detinskosti.  Denne ich tam zomieralo dosť na to, aby ste mlčal. Máte ešte čo robiť a uplynie veľmi dlhá doba, aby ste na takúto tému vôbec diskutoval. Len blb, totálny chruňo hovorí do niečoho, čomu absolútne nerozumie. Vaše plytučké "vedomosti" vás len usvedčujú, že ste v škole nevynikal, že ste jeden zamindrákovaný typček, ktorý ani netuší, ako sa môže v živote uplatniť, lebo všade zlyháva. Nemáte žiadnych priateľov, o priateľkách len snívate, lebo si myslíte, že aj oni sú len hlupáci. A odvaha? Nulová. Podpíšte sa. Aspoň raz dokážte, že máte odvahu. Vrieskať z poza brány, kde vás nikto nevidí, robia len zbabelí hlupáci. (Nechcem sa vás dotknúť, ale veríte v Boha?).

Ivan Bielik                                                                                                                                          Ľudová strana - Naše Slovensko (Nehanbím sa za svoje "extrémne" realistické názory, ktoré sú vždy potrebné, ak existujú takíto extrémni hlupáci).

 


Hosť

#640

2014-09-15 14:30

Uz je na case
Ivan Bielik

#641 Re: Slobodomurári rúcajú základy cirkvi a identitu celých národov

2014-09-15 14:53

#632: -  

Pane, len Vám pripomínam, že NATO vzniklo v roku 1949, Varšavská zmluva 1951 teda potom, ako NATO odmietlo prijať ZSSR do tohto vraj obranného paktu. Prepáčte, ale aj Pražská jar, obdobne ako Oranžová revolúcia na Ukrajine, Egyptská jar, Karafiátová revolúcia v Portugalsku a pod. boli organizované slobodomurármi, sionistickými organizáciami, ktoré politicky, ekonomicky i vojensky zastrešovali  USA. Pripomínam Vám aj dokument „Náboženstvo svetovej jednoty“, ako ho vyhlásili a prijali na veľkom zhromaždení v Pittsburgu 28. - 31. augusta 2000, ktoré bolo jednou z príprav na 55. zasadanie Generálneho zhromaždenia Organizácie spojených národov. Keď medzi zakladateľmi tohto nového svetového náboženstva boli známe osobnosti ako Michail Gorbačov, generálny tajomník Organizácie spojených národov Kofi Annam a jeho predchodca Robert Muller, juhoafrický protestantský arcibiskup Desmond Tutu a suspendovaný katolícky profesor teológie Hans Küng. Verím, že ste dostatočne rozhľadený, aby ste si ostatné súvislosti dal dohromady a pochopil, aké boli, sú a aj budú ciele týchto organizácií, do ktorých infiltrovali aj Ilumináti. Vzťah k cirkvi majú títo ľudia agresívne antagonistickí, so snahou o jej zničenie.  Preto v zmysle predmetných konštantných stanovísk celého radu pápežov predchádzajúcich dvoch storočí,  aj nový cirkevný zákonník Codex iuris canonici, ktorý v roku 1917 promulgoval pápež Benedikt XV. (potvrdil a doplnil aj pápež Ján Pavol II.), obsahoval vo svojom kánone 2335 výslovné zaradenie „slobodomurárskej sekty" medzi zakázané spoločnosti, ktorých členovia ipso facto stiahnu na seba trest exkomunikácie, rezervovanej jednoduchým spôsobom Apoštolskej stolici. Zničením základov kresťanstva, zničia svet, na ktorom vybudujú svoje nové pravidlá. Tie najmenej polovica obyvasteľov našej mplanéty však neprežije. A opäť v mene "vyšších cieľov". Aj Slovensko robí obrovskú propagáciu jednému z veľmi významných svetových českých slobodomurárov, Janovi Amosovi Komenskému. Dokedy? 

 

Ivan Bielik


Hosť

#642

2014-09-15 17:20

Agresívny pakt netreba podporovať.

Hosť

#643

2014-09-15 17:55

vytvorením základne by sa stalo Slovensko nárazníkovou zónou a bolo by to ďalšie rozdúchavanie ohňa medzi USA, EU, a Ruskom. Stopnime to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kalimero

#644 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-15 19:52

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 Pán boh nás má všeliakých


Hosť

#645 Re: Putinofili

2014-09-15 20:59

#2: - Putinofili 

 Ty radsej podpisujes pozyvacie listy pre cudzie armady, vsak sudruh


Hosť

#646

2014-09-16 05:44

hlupost!... ako aj sankcie ,ktoré sú uplne bezostyšnou a vedomou eskaláciou vojnových nálad,prilievaním vody do ohna,súhlasom a podporou vraždenia na Ukrajine a otvorenou vlastizradou. Je to upenlivým až histerickým vytváraním podmienok pre vznik svetovej vojny.
a umožnovanie dalšieho mapovania a treningu ako v buducnosti vybombardovat a vyhladit Slovensko. ..tak ako onehdá Apolku - demolice len tak z plezíru po funuse.

Hosť

#647

2014-09-16 06:45

Kiska sa vyfarbil ...

Hosť

#648 Re:

2014-09-16 09:33

#1: -  

 10000x radsej nato ako ruske vojska. Ze si ty mlada generacia ktora nezazila co tu rusy napachali


Hosť

#649

2014-09-16 13:27

Treba sa snazit byt neutralnym ako sa len da.

Hosť

#650

2014-09-16 13:56

Veľmi potrebné, treba to viac zviditeľniť.