Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK

Quoted post

Ivan Bielik

#639 Re: :)Hlupák nás nazýva hlupákmi

2014-09-15 12:45

#634: BTW - :) 

 Vážený človiečik závidím vám vašu bohorovnosť, slepotu a hluchotu. Práve takéto typy vždy začali s nejakou katastrofou. A vojna, je vždy jedna z najväčších. Ak hovoríte o hlupákoch, zaraďte sa medzi njich. Tam, áno, presne tam je vaše miesto. Ste nielen hlupák, ale aj arogantný, namyslený nevzdelanec, ktorý navyše volá po statočnosti. Juhoslávia bolo čo? Len humanitárne bombardovanie? Vám je skutočne škoda nejako argumentovať. Len si želám, že ak by k niečomu, práve zásluhou takých hlupákov, ako ste vy sám, došlo, aby vás povolali aj s celou rodinou do armády. Alebo rovno teraz narukujte do tej slávnej ukrajinskej, bojovať za americkú "demokraciu" a´la Porošenko. Tam pocítite, čo je to streľba z diel proti civilnému obyvateľstvu. A už vôbec neberte do úst niečo o detinskosti.  Denne ich tam zomieralo dosť na to, aby ste mlčal. Máte ešte čo robiť a uplynie veľmi dlhá doba, aby ste na takúto tému vôbec diskutoval. Len blb, totálny chruňo hovorí do niečoho, čomu absolútne nerozumie. Vaše plytučké "vedomosti" vás len usvedčujú, že ste v škole nevynikal, že ste jeden zamindrákovaný typček, ktorý ani netuší, ako sa môže v živote uplatniť, lebo všade zlyháva. Nemáte žiadnych priateľov, o priateľkách len snívate, lebo si myslíte, že aj oni sú len hlupáci. A odvaha? Nulová. Podpíšte sa. Aspoň raz dokážte, že máte odvahu. Vrieskať z poza brány, kde vás nikto nevidí, robia len zbabelí hlupáci. (Nechcem sa vás dotknúť, ale veríte v Boha?).

Ivan Bielik                                                                                                                                          Ľudová strana - Naše Slovensko (Nehanbím sa za svoje "extrémne" realistické názory, ktoré sú vždy potrebné, ak existujú takíto extrémni hlupáci).

 

Replies

Starý Moskvič tvrdé auto

#697 Re: Re: :)Hlupák nás nazýva hlupákmi

2014-09-23 23:26:34

#639: Ivan Bielik - Re: :)Hlupák nás nazýva hlupákmi 

 No teda pán Bielik klobúk dolu... Myslím že ste teraz krásne zažiaril.. Zatiaľ najlepšia argumentácia akú som kedy čítal..