Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK

Quoted post


Hosť

#24 Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-06 14:04

Slovanskí bratia z Ruska nás (pod hlavičkou Sovietskeho zväzu) obsadili v moderných dejinách dvakrát: prvýkrát nainštalovali krvavý komunistický režim (a za odmenu si vzali Podkarpatskú Rus) a druhýkrát zvrátili poľudštenie komunistického režimu.

Ak by naši bratia z východu chceli prísť tretíkrát, tak budem rád, že sme v NATO a budem rád, ak tu bude poruke muničný sklad, lebo sami a valaškami sa neubránime.

Replies

antika

#69 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-06 22:43:13

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 Ty si mi teda historik. Mám dojem, že si trol a to poriadný. Ani v jednej vete nemáš pravdu a takmer vo všetkých zavádzaš a klameš. Takže ZSSR si za nainštalovanie komunistického režimu nevzal nič. A tobôž Podkarpatskú Rus. Slovensko voči ZSSR vystupovalo ako nepriateľ, takže si ujasni isté fakty. A ja som akosi nezažil krvavý komunistický režim, Ty áno? Mám dojem, že ešte teraz z tohto krvavého komunistického režimu niektorí zbohatlíci ťažia. A krvavý režim obnáša takmer úplne vyhladenie skupín ľudí...., ale ako poznám štatistiku, tak k nejakému ubytku vôbec nedochádzalo, skôr k nárastu. Ako je to možné? A neviem prečo za zvrátenie "poľudštenia" komunistického režimu (to je veta za všetký drobné :D ) viníš len Rusov..., keď oni jednali len a len na základe zmluvy a prišli tu na požiadanie. Tak ako to plným právom v celých dejinách robia aj USA a iné mocnosti. A posledná veta je perlou nadovšetko. Ak by Rusi chceli, tak nás už dávno majú. Miničných skladov máme sami dosť a lepšiej kvality, ak by samozrejme nedošlo k prezbrojeniu našej armády na západný štandard, čo by bolo katastrófou. O muničný sklad nejde. Nemysli si, že NATO bude nejaká ochrana. Lenže vojsk NATO sa tak ľahko ako vojsk VZ nezbavíme a budú nás vyciciavať omnoho viac, ako to robili vojská VZ. Už teraz nás to stojí tá "ochrana" veľa. A čo ešte potom. A ak si taký skúsený, tak nám povedz, aké právo bude platiť na základni NATO...:) . A základňa nie je len miesto kasárni ohraničené múrom, ale je to posádka daná dohodou a istými normami. Takže ja sa skôr  účasti vojsk NATO bojím a som znepokojený z toho, že USA porušujú zmluvy, ktorými sa zaviazali pri odchode vojsk VZ, že nebudú NATO expandovať na Východ.

slovan

#151 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-07 19:03:43


Hosť

#178 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-07 22:31:38

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 Konečne triezy názor !

JA

#365 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-09 08:35:14

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

Len na upresnenie: Ten, co riadil rozdelenie sveta po vojne sa volal J.V. Dzugasvili a bol nie Rus, ale Gruzinec. Ten, co nariadil okupaciu v r. 1968 (Breznev) tiez nebol Rus, ale Ukrajinec. Tych Ukrajincov, co nam tu ublizovali bolo viac, ako si myslite, len my sme vsetkym zo ZSSR nadavali do Rusov. Okrem notoricky znamych Banderovcov, na ktorych moj otec poloval na hraniciach este dlho po vojne, ich bolo v celych nasich susedskych dejinach habadej. Mimochodom, viete preco Klicko tak vyborne hovori po cesky? Lebo prezil stastne detstvo v CSSR, kde jeho ukrajinsky otec bol jednym z nenavidenych veliacich okupacnych dostojnikov. Rada: Troska sa oslobodte od holywoodskeho vykladu sveta. Odkedy do bieleho domu nastupil tento posledny cierny sluha, prudko poklesla uroven uroven ich kalerabov.      

 


Hosť

#435 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-09 17:00:17

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 1. Krvavý režim neinštalovali naši bratia z Ruska, ale Beneš a českí voliči.

2. Ani Podkarpatskú Rus nám nevzali Rusi, ale daroval ju ZSSR Beneš za to, že mu nechali vládu nad Slovenskom.

3. Oni nezvrátili "poludštenie komunistického režimu", Rusi proti tomu nič nemali (Brežmev dohováral Dubčekovi: Veď som Ti hovoril, aby si mi povedal, ak Ti budú zle robiť a pomôžem Ti". V skutočnosti to "poludštenie" začali už vtedy tí ístí, čo aj po 20 rokoch, ale keď sa ľud tak spontánne angažoval a tým stratili možnosť uskutočnenia svojich skutočných zámerov, tak to zámerne prehnali tak, aby prinútil Sovietov zasiahnuť proti ohrozeniu bezpečnosti územia Waršavskej zmluvy. A preto že už vtedy bola situácia pomerne dobrá, dalo sa vycestovať aj na Západ, tak oni v obavách aby sa ľudia k prevratu pridali, 2 roky pred jeho plánovaným prevedením strašným mučením zavraždili katolíckeho kňaza!

 

LIKTED

#451 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-09 18:51:43

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím.

Ked sa rozhodnu prist po tretikrat, nejaky municny sklad nas nezachrani akurat tak bude zniceny medzi prvymi cielmi a s nim zmizne s povrchu zeme aj par popradcanov. NATO nas povedzme ze ochrani, ale ja mam pocit ze NATO skor zatahuje celu europu do konfliktu a snazi sa sitiaciu z ruskom hrotit budovanym zakladni a neustalim sa priblizovanym k ich hraniciam.

dano

#522 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-10 17:50:21

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 ty si strasne hlupucky ako taky ratlik .

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-09-10 20:10:41


456

#613 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-13 20:53:40

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 No a keď pôjdeš do minulosti ďalej, tak si naštuduj aj históriu "nainštalovania"  komunizmu v Rusku

a kto vlaste za tým stál. Budeš musieť svoj zrak potom otočiť troška západnejšie....CHaCHa

bambi

#627 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-14 18:19:08

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 chlapce ty uz nepi...nerobi ti to dobre...

Kalimero

#644 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-15 19:52:46

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 Pán boh nás má všeliakých

a

#664 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-09-17 11:55:46

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 moj zlaty, ale ved o to ide aby sme nikoho nepustili na nase uzemie, preco sa mame zapajat do krviprelievania? Nestacilo nam v minulosti? Zaujimave ze americanom ide o to obsadit vsetky krajiny svojimi zakladnami...??? O co ide im? a Rusi sa tu nepchaju so svojim vojskom teraz....

a vobec ani nevieme aka je vlastne skutocna pravda, ale nema nikto narok brat niekomu slobodu a samostatnost...americania to robia neustale, maju to v krvi, zacali na domorodom obyvatelstve - indianoch, potom si priviezli otrokov ( cernochov)....a neustale sa pchaju tam kde nemaju....

Zacitili, ze Rusko je plne nerastneho bohatsva, cistej zeme, cistych vod.....a oni maju co?...uz veru vsetko roztrt....tak si idu zobrat trochu z cudzieho...dobry sposob nie?

realista

#718 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-10-01 23:02:29

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 Názorný príklad ako mainstreamové médiá môžu vymyť mozgy manipunovateľným indivíduám. Prebuď sa konečne!

Peter Senci

#732 Re: Nuž, túto petíciu nepodporím.

2014-11-04 14:33:37

#24: - Nuž, túto petíciu nepodporím. 

 Uplny suhlas...

a inak mimochodom kazda zakladna na slovensku je zakladnou nato :-) 
vsak sme sucastou aliancie :-) a k popradu, tam sa hovori o sklade nie o zakladne typu Rammsten v nemecku.

A dalej spojenci platia za pouzitie takych zakladni statu ktoremu patri ta zakladna ...