Gothoom 2014 - Otvorený list autorom petície

Quoted post

Baki

#13 Upresnenie

2014-07-31 12:30

Organizatori - koncert ma organizatorov a teda je na nich, aby v prvom rade oni vybrali kapely, ktore hraju naozaj krasnu hudbu a nepropagovali nenavistne postoje a vyhrazky.

Mestsky urad - ten by mal mat mandat od obcanov, moralnu silu a zdravy nadhlad, aby vedel rozlisit co je vhodne a co nie. Zda sa, ze zlyhava a respekute viac niekoho ineho, ako ludi co ich zvolili.

Obcania - maju pravo ziadat usmernenie toho, co sa bude diat v ich okoli. Len ti bez pudu sebazachovy si nechaju bezuzdne skakat po hlavach. Ak nie je miesto pre dohodu o kriteriach festivalu, tak sa apeluje na vyssie instancie a bojuje o jeho zakaz.

Hudba - povodny protest nie je namiereny primarne proti hudbe, ale proti znevazovaniu textami, utrhnutosti organizarota a kolaboracii mestskeho uradu.

Krajne riesenia - ked vsetky snahy o akukolvek zmenu su nedosianutelne na mieste, tak sa eskaluje vyssie a vyhladavaju sa krajne riesenia.


Replies

VACO

#14 Re: Upresnenie

2014-07-31 15:18:56

#13: Baki - Upresnenie

... Ty si uz ale nadobro osprostel. Co teba do toho na akom festivale kde co hra ? Preco vi debili nerobite peticie proti inym festivalom ? Kadejake pohody dohody befree uprisingy kde na kazdom kroku natrafite na sfetovanych ludi pod obraz cloveka. A vlastne a co ? Kazdy si zije svoj zivot a teba ani hovno do toho co kto pocuva a ze je festival pre urcitu subkulturu ludi ktori pocuvaju uplne nieco ine nez ty, maju iny pohlad na svet nez ty a ocividne niesu tak obmedzeny nez ty... Sranda ze 4 roky ziadne peticie neboli a ZRAZU... TY OVCA TUPA.
A ta peticia je tak absurdna ako keby niekto vymyslel teraz peticiu proti zvoneniu zvonov na kostole..a tiez si k tomu mozem vymysliet milion primitivnych argumentov. Staraj sa radsej o svoj ubohy zivot ak toto je nieco co mas potrebu riesit !