Vyhlásenie k aktuálnej situácii v ECAV na Slovensku

Quoted post

Jano

#267 Petícia

2014-07-29 19:55

Pobavili ma mena signatárov- jeden so záznamom v registri trestov- ktorý ani pri voľbách nepriznal, druhý žije z cirkvi. Pár zo signatárov ma co docinenia s rozkrádáním BA , brata jednéhozo signatárov vyšetruje polícia pre spreneveru peňazí z cirkevných zákazok . Další sa prezlieka do ženských šiat. A zaklincoval to syn bývalého biskupa, ktorý pil a všeličo iné, tiez rozvedený, uz nie farar - nuž tot úroveň signatárov a aj petície. A tiez zakladateľ stranky ako dalej v ecav, ktorý robi nechutne reklamu na ev. Východ v skupine a taktiez petícii
. Sak preto ho tam volali- ze osobnosť. Kto o ňom vôbec predtým počul?

Replies

hosť

#273 Re: Petícia

2014-07-30 05:56:06

#267: Jano - Petícia

Aspon vidno, ze nikto z nich nema dovod hrat sa na Boha. Na rozdiel od Klatika s jeho napoleonskym syndromom, z rodiny agenta StB, s bratom prepytujem podnikatelom, trasuceho sa o svoju biskupsku stolicku, okradajuceho vlastnych fararov, ktoremu zatial vsetko skrachovalo a ku krachu vedie aj cirkev. Ci generalny dozorca, ktory sa ochotne podiela na spinavej praci za nezistnych 500 eciek mesacne z cirkevnych penazi.

Prečo vidíš smietku v oku bratovom?

#278 Re: Petícia

2014-07-30 20:18:41

#267: Jano - Petícia

Jano, o každom signatarovi vieš dačo, bolo by správne aby si napisal aj o sebe. Mohol by si napisať čo všetko dobreho si komu a kde urobil.