Petícia za zrušenie kresťanstva na Slovensku

Quoted post

Zendhal

#24

2014-07-24 12:32

Táto "petícia" JE vytvorená ako recesia a odpoveď na petíciu za zrušenie metalového festivalu v Novej Bani (Gothoom). Vytiahol som z kontextu veci presne ako vytiahli v tej protimetalovej (a po pravde sa mi s tým nechcelo moc babrať...)

Tu máte legitímnu (aspoň dúfam) petíciu na odlúčenie cirkvi od štátu: http://www.peticie.com/peticia_za_odlucenie_cirkvi_od_statu


Peace ;)

Replies

OpenHead

#25 Re:

2014-07-24 12:36:35

#24: Zendhal -

OK. To je už niečo iné a pochopil som to. :) A hoci som kresťan, s petíciou za zrušenie metalového festivalu rozhodne nesúhlasím. Ži a nechaj žiť! Pekný deň!

Zvedavec

#57 Re:

2014-07-25 05:27:12

#24: Zendhal -

Co vytishli z kontextu? Trepes lebo si vymyty! Alebo dokazes povedat naozaj, co vytrhli a nepisu spravne?

Motovidlo

#116 Re:

2014-07-27 16:07:59

#24: Zendhal -

Zendhal, keď sa Ti s tým nechcelo babrať, lepšie by si urobil, keby si nenapísal nič, ako takéto hlúposti.

Ježiš Kristus, ktorý skutočne zomrel na kríži, hlásal predovšetkým lásku k svojmu blížnemu, dokonca aj lásku k nepriateľom, to sa tu akosi zabudlo opomenúť. A že si taký frajer, rada by som videla Teba, ako by si sa nechal zlinčovať a vydať na takú krutú smrť za človeka, ktorého najväčšmi miluješ, nehovoriac za svojho nepriateľa. Keď chceš o Kristovi šíriť nejaké "písomnosti" ako tieto tu, najprv sa ho snaž čo najlepšie spoznať, a potom môžeš kritizovať.

Srdečne Ťa pozdravujem a želám Ti, aby si petícií ako je táto tu hodil do "pľacu" čo najmenej.

Neber to v zlom, ale skôr ako prejav lásky k Tebe od čitateľa Tvojho výtvoru, lebo väčšina ľudí Ťa asi považuje za hlupáka, čo mňa osobne dosť mrzí, napriek tomu, že Ťa nepoznám.

Želám Ti všetko dobré......... a maj sa!-)