Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post


Hosť

#442

2014-07-19 08:12

Motív pre takúto petíciu chápem, len ak to domyslíme do dôsledkov, tak ako Porošenko, tak aj ten dementný ukrajinský premiér, robia len to, čo od nich chcú americký prietelia. Takže personami "non grata" by sa mali stať všetci členovia americkej vlády, na čele s Obamom, všetci čelní predstavitelia NATO a v neposlednom rade aj všetky vlády štátov, ktoré ich podporujú, to je teda aj kompletná naša vláda a personou "non grata" je aj náš prezident.
Takáto petícia by mala naozaj hlboký zmysel, mala by prebiehať vo všetkých krajinách sveta,aj keď som o tom presvedčený, že by na chode tohto sveta nič nezmenila. Tí, čo vyrábajú rôzne konflikty a vojny, dobre vedia, že na to aby sa im darilo, potrebujú len dve veci: peniaze a ľudskú hlúposť. Keďže majú aj jedno aj druhé, žiadna petícia nemá šancu.

Replies


Hosť

#445 Re:

2014-07-19 10:03:11

#442: -

Peticia je ok, reaguje konkrétne na Kiskovu pozvánku pre Porošenka. Načo to zhmlievať američanmi? Porošenko je svojprávny a či vydáva povely na akcie genocídy z vlastnej alebo cudzej hlavy ma v kontexte s jeho eventuálnou návštevou našej krajiny momentálne nezaujíma....proste pre občanov ktorí petíciu podpísali a ešte podpíšu je jeho priatelská návšteva Slovenska neprijatelná.