Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".

Quoted post


Hosť

#333 Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine

2014-07-17 16:46

#325: hejzlík - Re: Re: Re: Re: My komunistické svine

Nevyhovaraj sa na Warsavsku zmluvu, vieme kdo nas obsadil, lenze Ty neovladas dejiny... vojska Warsavskej zmluvy sa stiahlia, tie vojska boli a patrili komunistickym krajinam, ktore tiez boli obsadene rusmi a museli pocuvat tu komunisticku rusku bandu a v ceskoslovensku zostali len skurveny komunisticki Rusi, ktori nas cicali  a nastoli komunisticku diktaturu  hned uz po vojne,  to bola sloboda ? za taku slobodu a ludkost bojujes tak je mi Ta velmi luto ? si chudak, a co sa tyka Krymu si vedla , lebo veris ruskej propagande, ktrora je taka ista ako ju pouzivali fasisti... sfalsovane referendum a podobne, Putin klamal cely cas ze tam nie su Ruski vojaci a boli, a pripada Ti to normalne ze Rusi obsadia cudzie uzemie. Ale Rusi povedali ze je to tam super a uz veris, a veria im ludia ktori nevedia co je sloboda, demokracia.Nevem ako by si sa tvaril a co by si robil keby to nam spravili Madari alebo Poliaci hm. Ty nevies co su svinstva , ktore napachali komunisticki rusi, vyvrazdili miliony svojich ludi inteligenciu a ludi ktori nesuhlasili s komunizmom, spomen si na Warsavu ako ju Rusi nechali vykrvacat ale Ty dejiny vobec neovladas.

A co sa tyka Ameriky, ano nie je bez chyb, ale je vzdy lepsia ako Rusko

Rusi neviedli vojny ?

Podstatne veci si nepametas, len si pametas co Ti na bili do Tvojej hlavicky a opakujes to ako papagaj

Ano riesi sa Tu spor Kiska a Prosenko a koho si chcel pozvat Putina, Janukovica zradcu a zlodeja ukrajinskeho naroda. Tak to by bola hanba,

Replies

kmotor

#335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine

2014-07-17 16:58:27

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-07-17 16:58:27


Tomáš Kamenský

#341 Re: Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine

2014-07-17 17:22:48

#333: - Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine

čo to tu meleš???? prašť jak uhoď, socializmus alebo kapitalizmus ....sú to prašivé totalitné diktatúry, jedna ako druhá a hádate sa tu ako sprosté teľatá - ako malé deti na piesku....modrá tupá ovca s červenou ..........dnes tu socializmus vystriedal fašizmus .....genocída vlastného národa jeho politikmi,,,,,,,,,oklamali nás!!!!!!!!!!! a "slávna" EU unia je len pokračovaním Fuhrerovho plánu.......ovládnuť európu a urobiť zo slovanov pracovných otrokov.....tak o čom sa tu vlastne bavíš? O demokracii? Čo si ťuknutý?


Hosť

#349 Re: Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine

2014-07-17 18:05:35

#333: - Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine

sa zobud na Rusku uz nieje komunizmus....jediny skurveny komunisti boli v cechach slovaci si po vojne zvolili demokraciu...rusi mali na kryme zakladnu, tisicku vojakov na zaklade zmluvy...kumunisti napachali svinstva tak ako mnoho inych rezimov...prestahuj sa do USA mas demokraciu.

Starý Moskvič tvrdé auto

#899 Re: Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine

2014-11-22 11:10:26

#333: - Re: Re: Re: Re: Re: My komunistické svine 

 Hneď už po vojne? Ty cocot!!! 1945 do roku 1968 ubehlo veľa vody po vojne.. Debil neznalý dejepisu sa vyjadruje na Rusov blahoželám...