Petícia za vypísanie referenda o neutralite Slovenska

Quoted post

mirorr
Hosť

#15 Re: Re: Re: Re:

2014-06-08 18:21

#14: Evolúcia - Re: Re: Re:

Akúkoľvek aktivitu týkajúcu sa aj "akejkoľvek" neutrality  predsa nemôžeš začať  s vedomím že od začiatku je "dvojzmyselná" a  že vďaka tomu existuje možnosť zneužitia výsledku petície  ako pripadného argumentu na likvidáciu ozbrojených sil. To akože urobíme petíciu, referendum  - aj keď s dosť zásadnými chybami -  a potom to budeme ďalšími petíciami naprávať...?? ...to snáď nemyslíš vážne!

...a ešte detail: Ukrajinská armáda sa nebráni - ona (aj keď zvráteným spôsobom) - bráni suverenitu Ukrajiny. Ja vďaka agresívnosti a rozpínavosti USA fandím povstalcom a Putinovi, ale ak by sa do tohoto konfliktu nemiešal už kde - kto a Ukrajina by mala armádu len na povodne, nemyslíš že by bol Putin už pri Slovenských hraniciach?

Replies

Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)

2014-06-08 18:42:08



Hosť

#22 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-08 21:06:33

#15: mirorr - Re: Re: Re: Re:

Nemyslím si, že je záujmom Putina expanzia do Európy. Toto v davoch vyvoláva antiruská mediálna propaganda ktorá priniesla správy že Rusko chce obsadiť pobaltské štáty, Fínsko, bol aj článok že Rusko plánuje zaútočiť na USA, vyvolať 3 sv. vojnu apod. Je to antiruská propaganda ktorá má posilovať strach a nenávisť voči Rusku

Evolúcia
Autor petície

#24 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-06-08 21:13:39

#15: mirorr - Re: Re: Re: Re:

Nedá sa presne v referende špecifikovať presná forma neutrality, pretože tá môže mať aj 20 foriem a bude prirodzené, keď sa bude tá forma časom vyvíjať.

Nemyslím, že by bol Putin pri Slovenských hraniciach. A keby Rusy zaútočili na Ukrajincov, tá ich armáda by im nepomohla a za chvíľu by boli aj tak pri Slovenských hraniciach. Dnes sa vo svete nevyhráva vojnami, ale ekonomicky. Zober si takú Čínu. Nepotrebuje viesť vojny a aj tak si za chvíľu podmaní svet.

Ale si mi nepovedal, ako sa jeden ozbrojený Slovák postaví proti 7 poľským vojakom. Podľa mňa to nemá zmysel.