Výzva na podporu Verejnej ochrankyne práv

Quoted post


Hosť

#63 Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

2014-01-10 10:01

Matica rómska o. z. v ostatnom čase, z hrôzou a s veľkou obavou sleduje postoje premiéra a ministra vnútra vo vzťahu k uplatňovaniu ľudských práv občanov SR a to najmä orgánmi verejnej moci a to k občanom, pre ktorých je vymožiteľnosť ľudských práv iba veľkým snom.To, čo dnes všetci môžeme vidieť, je prejavom politickej arogancie k vymožiteľnosti práv Rómov na celom území SR. Aj monohí sluční Rómovia, ak verejne prejavia svoj osobný postoj voči nejakému nepráviu, tak sú hneď kriminalizovaní a obťažovaní v mene akéhosi verejného záujmu. Dúfame, že JUDr. Dubovcová sa nedá zastrašiť ministrom vnútra p. Kaliňákom a premiérom. V skutočnosti obidvaja ukázali, ako oni chápu ľudské práva pre najobyčajnejších občanov štátu a je nedôstojné, ako sa obidvaja na verejnosti správajú. Dúfame, že vo voľbách im to občania nezabudnú.

Replies


Hosť

#75 Re: Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

2014-01-10 14:42:19

#63: - Ukážka, že hrozbou štátu sú niektorí politici a policajti, nie občania

Až pracujúcim ľuďom v oblastiach, kde im cigáni neustále strpčujú život dôjde trpezlivosť, tak potom Matica rómska o.z.   bude zírať čo sa bude diať. Tento čas sa neúprosne blíži, lebo ideály sú jedna vec a realita druhá.

Hrozbou štátu je geometrickým radom narastajúca populácia cigánov ktorí parazitujú na výsledkoch práce slučných ľudí. Keď nie je práca, všetci by odrazu radi pracovali, keď práca je, tak sú všetci chorí a invalidní.  Občania demokratického štátu majú nielen svoje práva, ale aj povinnosti. Cigáni chcú mať len práva a povinnosti žiadne. Policajtov platíme od toho aby zabezpečovali poriadok a keď cigáni neuposlúchnu ich pokyny musia nastúpiť  donucovacie prostriedky. Demokracia nie je anarchia, kde si každý robí čo sa mu zachce. Zásah v cigánskej osade bol ešte mierny, ak si uvedomíme, že cigáni útočili na policajtov sekerou a mačetou. V USA by cigáň útočiaci sekerou proti policajtovi dostal guľku medzi oči. U nás nebol zabitý nikto. Takže si môžeme gratulovať.