Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA

Quoted post

T04

#3609 kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!

2013-12-24 20:39

prosím vás pekne, sa pýtam, kto chce voliť fica za prezidenta, ked on nie je schopný nijakým spôsobom vypočuť, reflektovať 40.000 ludí čo podpísali petíciu a tisíce dalších.

Ľudia, vyzývam vás, nevoľte toho pokrytca fica ešte aj za prezidenta. fico sa predsa nikdy neočistil z kauzy Gorila a je fakt, že fico je úzko prepojený s finančnými žralokmi firmy J & T ! a J&T je zase v pozadí nastrčenej firmy Corporate Legal, čo za pochybných podmienok zobrala licenciu NÁŠMU RÁDIU VIVA. a aké "info rádio" sa namiesto rádia Viva chystá??? čo to budú za informácie??? také ako na narkóze a hnojke??? toto chcete??? AK SA FICO STANE PREZIDENTOM, TAK ZÍSKA UŽ TAKÉ KOMPETENCIE A ROZSAH SVOJEJ MOCI, ŽE V TEJTO REPUBLIKE ZAVLÁDNE SKUTOČNÁ JEDNOFAREBNÁ TOTALITA. NIE, NEŽARTUJEM. KTO VIE NARÁTAŤ DO 5, TEN TO CHÁPE.

Replies

Silvia Bratislava

#3615 Re: kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!

2013-12-25 20:34:02

#3609: T04 - kto má hrdosť, ten si to vyprosí!!!!

súhlasím plne................len jedno mi neide do hlavy....ked bol protestný pochod    KDE BOLO TYCH 40.000 LUDI ?   čo podpísalo petíciu ? KDE BOLI všeci ked im tak záležalo ??? bolo tam pár ludí....hanba........ petícia je fajn.....ale nezabere . Treba sa postaviť tomu aj inak !