Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA

Quoted post

Silvia Bratislava

#3179

2013-12-13 08:32

Poviete mi aké heslá , slová budeme v pondelok na pochode skandovať ? Dúfam že rádio vie aké..nechcem a nebudem mlčať v dave ! Nedáme vám naše rádio , nedáme vám naše právo !

Replies

Laco001

#3183 Re:

2013-12-13 09:13:03

#3179: Silvia Bratislava -

Nebudme zase jak barani. Kazdy clovek dobre vie co a kedy ma pri demonstracii prejavit. Ak to nevie, tak je vlastne otazne, ci vie, preco, zaco a naco tam ide. Ale neberte to osobne prosim. Chcem len povedat, ze budme uz konecne silni jedinci, ktori bez akehokolvek strachu pojdu z vlastneho vedomia, svedomia a presvedcenia verejne prejavit uplnu nespokojnost s tymto stavom a smerovanim republiky.
To ze sme v prave, je jasne. A to ze tam budu nejaki ti pajaci v uniformach tiez. Kludne si urobte aj doma ci v praci nejake tie vystizne transparenty a hlavne kto ma moznost, nech si donesie baterku. P.s.: Myslim, ze ucast sa da ocakavat hojna, minule bolo v katastrofalnom pocasi na namesti zopar tisic ludi. Ale to vas prosim, nespoliehajte sa na ucast druhych. Kazdy najprv za spravodlivost, dalej za seba, potom za druhych.