VYHLÁSENIE: ZAČNIME BRAŤ EXTRÉMIZMUS VÁŽNE

Quoted post

peter179

#18 Ešte niečo

2013-11-24 22:12

Nemám dosť informácií na to, aby som sa pod toto podpísal. Neviem, či p. Kotleba je alebo nie je extrémista, nepoznám ho. Keďže naše masmédia nám sústavne a dlhodobo ponúkajú len skreslené, nepravdivé alebo žiadne informácie, neviem to posúdiť (ďalšie víťazstvo našej vládnucej vrstvy, je jedno či pravej alebo ľavej).
Nie som rasista, ale bohužiaľ viem, čo sú cigáni zač. Na druhej strane viem, že obrovské peniaze, ktoré boli určené na riešenie cigánskej otázky sa rozplynuli medzi "našimi pánmi". Ako obyčajne, nikto nevie kde a nikto nie je zodpovedný. Tak takto ju určite nevyriešia. A p. Pollák ???
A tiež sa mi nepáči, že zatiaľ, čo ja musím 8 a viac hodín denne robiť, cigán rozmýšľa len kde by čo ukradol, komu by ublížil, kde by čo zničil a urobil bordel. Oni sú neprispôsobiví, my ostatní však musíme byť prispôsobiví. Na nich mi stŕhajú každý mesiac zo mzdy a na nich mi budú stŕhať aj z dôchodku. A to ešte môžem čakať, že ma kedykoľvek okradnú, prípadne zabijú. Keď hľadám pomoc u polície, zahrá sa to do outu, prípadne ešte mňa napomenú, ... A tak ďalej.
A potom sa niekto pozastaví nad tým, že voľby vyhrá Kotleba? Na takto skorumpovaný a zasvinený štát by sme potrebovali mnoho Kotlebov.
Teda kto je vinník?

Replies

Anna

#19 Re: Ešte niečo

2013-11-25 00:51:10

#18: peter179 - Ešte niečo

Suhlasim so vsetkym. Ved extremne zlodejstvo je tiez extremizmus. Tak preco nebola spisana peticia proti extremizmu, ked Smer a ine strany vstupovali do vlady uz po druhy krat. Ved sme poznali ich extremnu nenazratost.