Poslanec Kuffa, ospravedlňte sa LGBTI ľuďom a ich blízkym!

Quoted post

irvine

#13 Voľby do EP

2013-09-27 05:31

Pani Fábry, len si Vám dovolím pripomenúť Váš bilboard pri voľbách do Európskeho parlamentu, kde sa predstavujete ako "aktivistka v oblasti ľudských práv, pracujúca v prospech neheterosexuálnych ľudí". Poslanci EP majú v EÚ zastupovať občanov svojich krajín. Ja by som bol rád, aby slovenskí europoslanci pracovali v prospech všetkých slovenských občanov bez ohľadu na sexuálnu orientáciu. Ale predpokladám, že takto si predstavujete inštitúciu, "ktorá má hájiť práva VŠETKÝCH slovenských občanov a občianok".

Replies

Zuza K

#50 Re: Voľby do EP

2013-09-29 16:40:10

#13: irvine - Voľby do EP

Irvine, Hanka háji práva všetkých občanov, a tiež práva tých, ktorí ich sami obhajovať nevedia - práva zvierat a prírody. Stačí čítať jej názorový sĺpček každý štvrtok v Pravde a bude vám jasné, že Hanka stojí na strane všetkých slabších.

Filip Šuran

#60 Re: Voľby do EP

2013-10-05 12:33:19

#13: irvine - Voľby do EP

Veľmi výstižne napísane ;) Jediná vec, ktorá mi na pani Fábry vadí, je to slovo ,,neheterosexuálny,,. Homosexuálov rešpektujem, nediskriminujem, neutláčam a priznávam rovnaké práva ako heterosexuálom, je to tak správne. Ale pozor! Pod pojmom neheterosexuálni rozumiem aj pedofilov, zoofilov a iných. S týmto však vonkoncom nesúhlasím a myslím, že by naša spoločnosť už mala stanoviť hranice. 
Za svojím názorom si stojím, preto si nevymýšlam prezývku, ale podpisujem sa menom.
P.S.Autorovi článku: Mazať komentáre niektoých užívateľov mi príde vrcholne trápne a úbohé.