Poslanec Kuffa, ospravedlňte sa LGBTI ľuďom a ich blízkym!

Quoted post


Hosť

#5 Re: Pre všetkých slušných ľudí

2013-09-26 12:27

#4: Martin Brezovský - Pre všetkých slušných ľudí

Výstižne a trefné. Niet čo viac dodať. Iba to, že človek, ktorý sa podieľa na vedení štátu, nemá čo riešiť svoje osobné preferencie a vnucovať svoje osobné názory ostatným. Má sa starať o blaho ľudí, ktorý štát tvoria a ich práva a má zveľadovať a nie posmešne potláčať. Ak máme rovanké povinnosti chceme aj rovnaké práva a nie len byť zdieraní bez akejkoľvek podpory.

Replies

Martin Brezovský

#6 Re: Re: Pre všetkých slušných ľudí

2013-09-26 12:53:04

#5: - Re: Pre všetkých slušných ľudí

k tej poslednej vete by som ešte veľmi rád dodal, nie len rovnaké povinnosti ale aj rovnaké zákony .. ked všetci môžme mať rovnake zákony prečo by sme nemohli mať všetci aj rovnaké práva či právomoci ... nelíšime sa od ludí ničím viac ako len sexuálnou orientáciou .. ktorá vdaka bohu nieje žiadnou chorobou .. a každý má mať v živote právo nato koho chce mať rád, ľúbiť či milovať .. pánovi Kuffovi by som doprial ešte len jednu takú vec nie v zlom ale v dobrom len preto aby vedel pochopiť a vcítit sa do našej ľudskej kože aby mal raz v živote dieťa, ktoré je inak orientované .. možno iba vtedy by pochopil čo znamená slovo láska a pojem mať niekoho rád bez rozdielu nato akú ma orientaciu ..a toto by som prial každemu premierovi či poslancovi ktorý su proti našim právam ..vtedy by možno pochopili .. a ako ich rodičia by sami chceli aby ich dieťa bolo v tomto živote či štáte štastné a urobili by všetko preto aby boli do budúcna štastnými občanmi tejto republiky či štátu ..alebo života ... neviem či tieto slová a riadky bude niekto z nich čítať ..ale prisahám, že ak v budúcnosti budem mať dajakú šancu tieto slová zviditelniť tak nebudem váhať ani len sekundu a s hrdosťou by som sa pred nich aj postavil .. toľko asi len odomňa a z mojho uhla pohladu na ako sa veci pozerám .. pekný zvišok dňa všetkým :)

P.S.: do budúcna by som chcel aby môj štát by mi bol aj oporou ... pretože človek nikdy nevie kedy ich pomocnú ruku bude potrebovať .. no v takomto stave v takom rozložení ako je by sa človek aj bál otvoriť dvere a požiadať o pomoc .. a to je velmi smutné .. :(