Výzva slobodných občanov Slovenska

Quoted post

Mišo

#6 Stužky

2013-09-11 21:38

Ľudia začnime nosiť tie stužky! Ide jeseň zima,na bundách to bude dobre viditeľné...A ľudia sa začnú pýtať čo za stužku to nosíš? A vtedy buďte pripravení to ľuďom vysvetliť,nech sa k nám pripoja.

Replies


Hosť

#169 Re: Stužky

2013-10-23 10:59:36

#6: Mišo - Stužky

dosť naivné , príklad z francúzskej revolúcie, ktorá si požrala svoje deti?

no tento spôsob im veľmi neublíži , aj keby ceý národ na uliciach zamrzol, je im to jedno svoje majú a dobrovoľne sa takto ľahko ,ničoho nevzdajú.

Petícia je príliš všeobecná, treba menovite , ten toľko a toľko , presne ktorá vláda dala zadarmo presnú banku, BAZku alias volskwagen...inak Nemci odtvedy prešli na skrátený pracovný týždeň a pri rokovaniach nám ponúkli 1000-1200 mariek ale Moravčíkova kresťansko-demikratická vláda , že kdeže byslovenský robotník mohol mať viac ako úradník...nemci sa ešte teraz pučia od smiechu alo lacno prišli k fabrike!!! a ked má celozávodnú dovolenku , klesá HDP totho štátu do bažín...určite nepôjdem mrznúť na námestia , mám zápal priedušiek a ľahko ochoriem , je to TOTALNA VOLOVINA!!!

treba usvedčovať človeka po človeku ako koliesko po koliesku vyradovať z moci.treba pripojiť menný zoznama ľudí výšku dlhov a sprenevier , toto je dôležité .v každej obci sa vie koľko ktroý starosta pre sebe blízkych rozkradol a odišiel ešte s 5xnásobným odstupným , stačí ked to vráti a dlhy zaplatí , nech mu vezmú dom , majetok atď .takto štát zbohatne.a to SUPER zbohatne.a najmä treba zobrať poslancom platy a dať im žiť zo sociálneho minima , už dávno majú všetko, tak by sme uvideli tie kandidátky. Všetky vysokopostavené funkcie majú byť CŤOU a nie vyžmýkavaním štátu.predbiehajú sa koľko kto urve na odmenách zahraničných cestách atd , nech cestujú , ale za svoje , ako my všetci. majú tieňové firmičky , kam si prelievajú bubáčiky.FAKT IM STAčí  čestný MINIMáLNY PLAT, aj ten by nemali dostať ale poslať na deti do domovov. toto dajte do petície.

Peter

#268 Re: Stužky

2013-11-17 20:00:51

#6: Mišo - Stužky

Ja to uz nosim od prvej vyzvy a rozdal som niekolko aj priatelom ;) takze pomaly ale isto nas pribuda :)

(najprv som nevedel, kde tu trikoloru kupit, ale takmer v kazdej galanterii take stuzky predavaju)




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...