Petícia za obnovu koncertov a pôvodných otváracích hodín

Quoted post

STAZO

#17 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-14 19:04

#14: Majo - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

jediny problem bola MINARIKOVA a MARIAN o vsetkom vedel bol na meste a aj s HYPERNOVOU KOMUNIKOVAL JA SOM MAL OTVARACIE HODINY DO  004 RANO A POL ROKA PRED TYM MY CHCELI DAT DO 10 00 CO SOM NEAKCEPTOVAL A DRZAL SA POVODNYCH OTVARACIEK NAKOLKO CHCELI HLUKOVU SKUSKU KTORA BOLA UROBANA FIRMOU Z mARTINA A NEPREUKAZALA  PREKROCENIE STANOVENYCH LIMITOU A TEDA PODMIENKU MESTA SOM SPLNIL NA CO SA MINARIKOVA OPET ODVOLALA HLAVNEMU HYGIENIKOVI SLOVENSKEJ REPUBLIKY NO TEN PO DVOJMESACNOM POZOROVANI A PRESKUMANI  ICH STAZNOST ZAMIETOL A DAL ZA PRAVDU NAM NO  NIEKTORIM NA MESTSKOM URADE  TO NEAKCEPTOVALI  A BRALI STAZNOSTI MINARIKOVEJ Z A OPODSTATNENE JE JASNE ZE NIEKTO NA MESTE ZA KOMUNISTOV ROBIL Z  MINARIKOVOU NA MESTSKOM URADE KTORY MAL V ROKU 1989 NA STAROST ASANACIU DOMV NA MOYZESKE A AJ TAM KDE STOJI DOM MINARIKOVEJ TAM BOLO VIAC DOMOV A TIE SA ZBURALI NO  MINARIKOVA NEMUSELA JA SOM VYRASTAL NA MOYZESKE A MALI SME TAM RODINNY DOM KTORY SME MUSELI NA JEJ PRIKAZ ZBURAT OD ROKU 1991 JJE V UZEMNOM PANE MESTA ZRUSENA OBYTNA ZONA A NAHRADENA ZONOV VOLNEHO ODDYCHU A NEZANECHAL SOM TAM NIKOMU ZIADNE DLZOBY AKO KTOSI PISAL   apollo SOM ZRIADIL Z LASKY K rocku AKO TAKEMU A STAL MA NEMALO PENAZI NO CASOVO SOM UZ NA TO NESTIHAL NAKOLKO MAM STROJARENSKU FIRMU A TA MA ZAMESTNAVA NAPLNO PRETO SOM HO PREDAVAL AK BY MI OSTAL URCITE BY SOM TO RIESUL UZ PRAVNOU CESTOU  NO NENASIEL SOM CLOVEKA KTORY BY KLUB VIEDOL A STARAL SA ON DRZIM PALCE ABY SA TO CIM SKOR VYRISILO A OPET SI TAM MOHLO ZAHRAT  quo MACHINE BOL SOM NA TEN KLUB VELMI HRDY A VERIM ZE JE V DOBRICH RUKACH    keep on  rockin

Replies

Majo

#18 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-14 23:43:36

#17: STAZO - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

veľa vecí nebolo povedaných, ale to tu nemusíme riešiť, nie je to cieľom tejto diskusie a nie je to už ani aktuálne.
čo sa týka otváračiek, tak tie sme dostali príkazom pod dohľadom policajtov. je to smutné, že v meste je x podnikov, ktoré robia oveľa väčší hluk ako my, sú rovno pri poschodových barákoch, ktoré sa sťažujú a všetko je v úplnom poriadku. a tieto podniky majú otváračky do polnoci alebo rovno do rána. to mesto nerieši. mesto rieši iba kľud pre svojich známich a bývalých kolegov asi. takisto keď sa poriadajú benefičné akcie, s ktorými pomáhame, tak sa všetci hrdo ukazujú, ale keď má bar problémy a je to masielko niekoho z mesta, tak ostatní automaticky sa otáčajú chrbtom. hold, krásna realita. dokonca sme jednali s mestom a dostali sme prísľub, že sa budú hľadať spôsoby, aby sme mohli byť otvorení dlhšie, ale realita je úplne iná. táto petícia je posledná vec, ktorou sa snažíme normálne pripomenúť mestu, že tu sme s dobrým úmyslom a chceme prispieť kultúre v tomto meste, ale pokiaľ nepomôže, už sa pripravujú súdne kroky aj médiá. je to hamba, ako sa v tomto meste riešia veci. 
samozrejme QUO MACHINE je vždycky u nás vítané. vieme, že bar bol postavený s láskou k rocku a z úcty k tomu sme nerobili žiadne veľké zmeny a snažíme sa zachovať jeho pôvodný zámer a využitie.