Petícia za dekriminalizáciu konope

Katarína

/ #35

2016-11-18 20:02

MARIHUANA NEUŠKODÍ NIKOMU!!!

JE TO LIEK, NIE DROGA!

 

Takže začala by som na začiatku.

Marihuanu počas naších dejín stále používali v medicíne. V Kanade už tisíce ľudí vyliečili z rakoviny aj z Lou Gehrig-choroby. Pričom výborné výsledky dosiahli aj pri neliečiteľných chorobách ako napríklad AIDS.

(Jasné, fajčenie marihuany poškodzuje pľúca /je dokázané že menej ako jedna cigareta/ no napriek tomu, marihuanu môžeme konzumovať v rôznych formách, napríklad: upiecť koláč, uvariť čaj/kakao,polievku,...)

Táto rastlina je najlepší liek na celom svete, jediný dôvod kvôli ktorému marihuanu zakázali vedie naspäť len na farmaceutický priemysel.

 

Keby sme dekriminalizovali marihuanu kto by kúpil tie chemikálie ktoré pred nás dajú? 

NIKTO!

Práve preto ju nechcú  dekriminalizovať! Nemyslia na naše zdravie, iba na svoje peniaze!

Chemoterapia a rádioterapia proti rakovine?! Ako si môže niekto myslieť že taký jed odčoho vypadajú ľuďom vlasy, môže pomôcť chorému človeku?!

 

Keď je to celé také evidentné prečo sme ešte len stále tu?

Lebo nám vymili hlavy- nie len naše ale aj hlavy lekárov! Na konci rokoch 1 800 a na prelome storočí lekarská literatúra iba o marihuane bola. Z marihuany sa pripravovali lieky celosvetovo. Potom zrazu na začiatku 20-tého storočia vtedajší predseda spojených štátoch Amerických a ešte jeho niektorí bohatý priatelia sa zišli a vytvorili lekárske nadácie, lieky na základe empirickej vedy hodili nabok, a začali vyrabáť lieky z chemikálií. Prečo? Lebo ich priatelia sa zaboreali chemickým priemyslom. Podľa mňa v dnešnej dobe sa lekáry neučia o liekoch, oni sú iba dílermi liekov.

A keď si pozriete štatistiku úmrtnosti, úmrti na predávkovanie 80% lieky spravili.

Kto zomrel od marihuany?

Nikto!

Konope je prírodné antibiotikum, tak lieči ako nič iné!

Každžý zákon ,ktorý vstúpil do plastnosti proti konope je klmastvo! Konope neškodí nikomu, je to najlepšia rastlina ktorú človek môže pestovať. 50 000 rôznych produktov môžeme z konope vyrobiť, nehovoriac o liekoch. Na zemi sa tie deti narodia najzdravšie ktorých matka konzumuje konope. V 80-tich rokoch sa o tom robili aj štúdie, môžete si to kľudne overiť!