PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE


Hosť

/ #311 ARe:

2016-05-19 16:36

#310: teri -  

 Ahoj Teri,

musím Ťa ubezpeťčiť, že keby som mohol, tak som tam. Ale, ako už bolo vyššie skonštatované, tak veľa pracovných príležitostí TN neponúka a okolie túto neschopnosť vedenia mesta nezachráni. Trenčín je už pekných pár rokov v úpadku. Tak musím chodiť na týždňovky, preč od rodiny, ktorá celá taktiež pracuje akede tade po Slovensku a Česku. Ale dane idú mestu. Taktiež to, čo sme si zarobili míňame hlavne doma. Čo z toho máme? Nič. Asi zmením trvalé bydlisko a prispejem radšej tam, kde pracujem. To mesto/obec si zaslúži moju podporu, ktoré mi dáva možnosť pracovať a dbá na svoj vlastný rozvoj.

Myslím, že nie som sám, kto nemohol prísť. Len si spočítaj koľkí chodia do práce mimo TN do okolitých miest a na smeny. Verím tomu, že keby sa organizoval protest pred radnicou (možno pre Rybníčkovým domom) v rozumnom čase, tak by tam bolo viac ľudí.

Ale je tu jedna vec, ktorá ma zaráža a to, že mladých to nezaujíma a starým to je jedno, lebo auto buď nemajú alebo šoférovať nemôžu, či rodičia majú dosť peňazí na pokuty a parkovné.