PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE

Peter

/ #284 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-05-18 11:32

#283: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Mily pan Tono. Neda mi nereagovat na vas. Uz mi je jasne vase obhajovanie tohto VZN, kedze ho ma na starosti vasa zena, predsa ju nebudete ohovarat, to chapem a je to aj logicke (spravne) ze svoju zenu chranite. No ked sa na cely koncept pozriete ako na celok, je to riadna *ujovina bez ohladu na to, ako kvalitne a s akym nasadenim sa na tom vasa zena podiela (myslim tie jej prebdene dni a noci a telefonaty, ci kopu mailov atd.)

Po prve!! PLATIT ZA NIECO, CO NEMAM GARANTOVANE (ze ked pridem z roboty budem mat aj kde zaparkovat) JE HOLE SIALENSTVO!!! JE TO PODVOD / VYPALNICTVO / ZLODEJINA atd.

Po druhe!! SUMY, AKE SU NASTAVENE, BY AJ VO SVAJCIARSKU MALI LUDIA PRI ICH PLATOCH PROBLEM PREDYCHAT A VYSLI BY DO ULIC (hlavne, ked mooozno, ak budu mat stastie, dostanu protisluzbu, za ktoru si zaplatili)

Po tretie!! KAZDY PRACUJUCI ZARABAJUCI OBCAN TEJTO REPUBLIKY ODOVZDA STATU ASI 80% SVOJICH PRIJMOV (odvody, ktore najskor zaplati zamestnavatel, potom zo zostatku dalsie odvody plati samotny obcan, z toho zostatku zaplati dan z prijmu, este z toho zostatku zaplati dph, potom z tohoto zostatku zaplati spotrebnu dan, z toho rozne kolky, dialnicnu znamku a ine poplatky pre urady....) A VY TU OBHAJUJETE TEZU, ZE ESTE MA PLATIT NEKRESTANSKE PENIAZE ZA NEJAKE AKOZE PARKOVNE, KTORE NEMA ANI GARANTOVANE?? KAM SA PODELI VSETKY TIE PENIAZE, KTORE OBCAN ZAPLATIL?? VED TO SU TAKE SUMY, O KTORE STAT OKRADA OBCANOV, ZE BY MALO BYT V TOMTO STATE VSETKO TIP-TOP.

Po stvrte!! TO, ZE SI SVOJU PRACU ROBI DOBRE (bola ziadana aj za Cellera a aj teraz za Rybnicka, je proficka vo svojom fachu atd.) ESTE NEZNAMENA, ZE ROBI DOBRÉ VECI (napr. aj v 40tych rokoch minuleho storocia si robili urciti pani s vystretou pravicou svoju pracu dobre, ale rozhodne nerobili dobrÉ veci) A V TOM JE TEN ROZDIEL PANE!!!

Cele toto VZN je len jeden obrovsky podvod na Trencanov, ktori sa poskladaju vybranym ludom na platy + premie.

Bohuzial, na Slovensku je to tak.

TRENCANIA, NEBUDME LAHOSTAJNI A TIETO PANSKE HUNCUTSTVA VIAC NETOLERUJME!!