Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku

Hosť

/ #1816

2016-03-08 20:05

Volil som v slobodných voľbách politicky regulárnu stranu LSNS, ktorú Slovenský prezident ako najvyšší štátnik bezprecedentne odmietol pozvať na rokovanie k zostaveniu vlády, čím mňa a ostatných voličov verejne urazil a nazval prostredníctvom strany LSNS za extrémistov a fašistov, spodinou spoločnosti.
Odmietam prezidenta, ktorý ako jediný zo všetkých prezidentov v Slovenskej histórii si svojvoľne dovolil nepozvať na rokovanie zástupcu strany, ktorá bola volená v demokratických voľbách do parlamentu a hrubo osočil 209.000 občanov SR. Občanov, ktorí mu boli v prezidentských voľbách vítaným hlasom.

Odmietam prezidenta, ktorého výrok mi znie stále v hlave. Citujem: " ja som presvedčený o tom, že ľudské práva nesmú byť nadradené obchodným záujmom".

Tento človek zjavne delí občanov Slovenskej republiky na určité skupiny, odmieta kresťanské vierovyznanie, nakoľko v stanovách LSNS je uvedené uplatňovanie tradičných kresťanských hodnôt, čo potvrdzujú aj známi kresťanský aktivisti ako sympatizanti a členovia politickej strany LSNS.

Prezident SR je prezidentom všetkých občanov bez rozdielu vierovyznania, názoru, farby pleti, etnika. Pán Kiska však tieto hodnoty demokracie skopal pod čiernu zem. Jedným vyhlásením pošpinil a pohamnil 209.000 občanov SR, pričom podľa polície SR a štatistického úradu je na Slovensku zhruba len 2.000 extrémistov!!!! Takˇže kto sú tí ostatní, kto je tých 207.000 občanov? Sú to čestní občania Slovenska, učitelia, doktori, dôchodcovia, živnostníci, inžinieri, mladý ľudia, vzorka občanov, ktorá povedala STOP rozkrádaniu! Prezident SR, pán Kiska týmto počinom ukázal svoju tvár a naplul čestnosti medzi oči. On nechce republiku v ktorej bude čestnosť a cnosť na prvom mieste, ale štát v ktorom sa bude bezbreho kradnúť. Každého kto proti zlodejom bude vyjadrovať svoj nesúhlas nazýva - extrémistom!

On už nie je mojim prezidentom, pre mňa sa stal aj na základe iných skutočností ako aj podporou a potriasaním si rukami s fašistickou vládou Ukrajiny Porošenka - VLASTIZRADCOM