Aspoň jedno vegánske jedlo v dennom menu


Hosť

/ #18 Re: Re:

2016-02-21 12:29

#16: - Re:  

Je k smiechu vaše tvrdenie o tom, že od 18 storočia začal experiment. O tom pochybujem. Nie je to skôr tak, že ľudia nechceli byť závisli len na zelenine ? Podľa vás nie. Lebo automaticky je to zle. Vy sa chcete vrátiť do doby kamennej. Presne tým, že chcete prejsť na čiste rastlinnú potravu. Mne je to jedno. Len sa prosím pritom nenatrasajte a neproopagujte východne náboženstva. Ak tomúto nerozumiete tak má ten Váš ultra mega cool veganský sajrajt zlý vplyv na mozog.

Mala by tu byž petícia ktorá Vám zakazuje propagovať tieto nezmysli. Ja to beriem ako psychyckú poruchu poznačenú rebelstvom a nadrapovaním sa nad východnoym naboženstvom.

Mňa vôbec nezaujíma,že vedci tvrdia to a to. jednoducho je to módna vlna ktorá len chce ďalej ničiť ľudi svojím chorými vymyslami. Ja si skôr myslím, že je vegánstvo experiment nato aby ľudi donutili užívať ich mega vyživové doplnky a tak.

Vy ste len zjednodušená forma ničoho. Klesli ste povýšením zvierata nad ľudi a to znamená, že nenavidíte ľudi. To predstavujé ohrozenie ktoré nikto nebude tolerovať.

Strava je ako palivo. To, čo do seba dávaš, benefituje alebo znevýhodňuje to ako sa cítiš, ako zmýšlaš, ako vyzeráš, v akom psychickom rozpoložení si....Preto povzbuď aj ostatných, nech podpíšu túto petíciu, ktorá vôbec nie je len pre vegánov. Je pre všetkých, ktorí chcú žiť zdravo.... toto máš od vychodného naboženstva. podľa mňa ano.

Veľa sťastia s tým vegánským pseudoexperimentom.

 

Pekný a čerstvý deň