Celoročný zákaz používanie petárd a delobuchov


Hosť

/ #660 Re: Re: Pre zodpovedy :-P

2016-01-05 17:29

#22: zodpovedy :-P - Re:  

 Keby neboli ludia ako telce, tak by dokazali aj citat, bohuzial poniektorym tie male pismena na kazdom pyrotechnickom vyrobku asi nic nevravi, nakolko nedokazu citat, a nedorzuju zasady bezpecnosti !!!!! pokial viem tak minimalne na kazdom vyrobku je napisany navod na pouzivanie !!!

Bezpečná vzdialenosť od divákov a doporučený odstup od budov je 50 metrov.

Bezpečnosť: Pri zapaľovaní petardy sa doporučuje používať ochranný štít a kožené rukavice. Zákaz používať v uzatvorených priestoroch, v blízkosti látok podliehajúcich ľahkému vznieteniu, v blízkosti budov a osôb. Nikdy petardu nepoužívajte v nepriaznivom počasí ako je silný vietor, nadmerné sucho hustý dážď a pod. Petardu nepoužívajte po uplynutí doby spotreby. Petardu je dovolené používať len osobám starším ako 18 rokov. Zákaz používania petardy pod vplyvom alkoholu. Je zakázané hádzať petardy na osoby, zvieratá a iné živé aj neživé objekty.

a poniektori analfabeti bohuzial si myslia ze ked ododia petardu od seba do bezpecnej vzdialenosti hoci je na druhej strane clovek ze tym urobia dobre ale zabudaju, ze tým mozu trvale poskodit osobu, zviera ci stavbu!!!!