STOP DISKRIMINÁCIE CHUDOBNÝCH! ...


Hosť

/ #66 Re: Odpoveď na č. 63 príspevok

2015-08-07 05:48

#65: Eva - Odpoveď na č. 63 príspevok 

Pani Eva, reálne môžte zmeniť jediného človeka. A to seba samú. Všetko ostatné sú len zbožne priania a lietanie v oblakoch. Budem parafrázovať vaš citát o stromoch a napíšem, že politici tu tiež nerastú ako stromy. Sú to ľudia, ktorých sme si sami zvolili a ktorých zanedlho budeme voliť znova. Takže za vládu a politikov sme si zodpovední sami. Vy, ja, všetci čo petíciu podpísali aj čo nepodpísali...

Nebudem tu vypisovať čo robím a čo ma "oprávňuje" mať názor. Ale mám osobnú skúsenosť, že mnoho (a nie málo) našich bezdomovcov oddmietlo pomoc (ubytovanie, jedlo, pomoc pri hľadaní práce), lebo by sa museli vzdať svojej pouličnej slobody.

Svet nie je čierny a biely...

V každej príručke o efektívnom riešení problémov sa dočítate, že ak chceme naozaj problém vyriešiť, musíme ho jasne pomenovať a riešiť len ten jeden. Nenabaľovať tému. Vy ste do jednej petície spojili boj proti utečencom a aby téma nebola tak negatívna, tak ste k nej pridali ťaženie za bezdomovcov a chudobných. Už len pre tento fakt ste odsúdení na neúspech a nedosiahnete ani jedno, ani druhé.

Dlho píšete o dobrách, ktoré konáte. Strom sa pozná po ovocí. Jedným z ovocia konania dobra je vnútorný pokoj. Cítite ho v sebe? Lebo ja ho z petície a vášho príspevku necítim.

P.S.: Držíte sa zásady: Čím väčšie písmená, tým viac pravdy?




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...