Odmietame kvóty pre migrantov


Hosť

/ #635

2015-06-12 20:54

Pokora je ked si uvedomím svoju ničotu , slabosť, maličkosť, bezmocnosť, bezcennosť, hriešnosť, uvedomenie si ,že som  nehodný Božej Milosti , Sucitu a Láske , Božích Darov a pomoci , ked si tieto veci uvedomím , tak sa stávam pokorným! Ale ,aby som si tieto veci uvedomil sa musím modliť k Pánu Bohu, aby mi dal dary si tieto veci uvedomiť! pokora je úplná odovzdanosť sa  Pánu Bohu a úplná dôvera v Pánu Bohu ! Modlitbami pýtame charizmy a dary od Pána Boha , pýtame ich preto , lebo vieme , že nemáme tieto dary a charizmy ! Napríklad , ked chcem viac milovať Ježiša , tak cez denno dennú vytrvalú modlitbu , pýtam od Neho , aby mi daroval dar , aby som Jeho zo dna na den čoraz lepšie ľúbil! Už samotná modlitba k Pánu Bohu je pokorou , lebo vieme , že vždy potrebujeme pýťať od Pána Boha dary , aby nám daroval a pokorou je aj preto , lebo vieme , že potrebujeme v živote vždy Pána Boha , a preto sa snažíme byť v ustavičnom spojení s Ním!

Pokora je ,ked hladám situácie , aby som bol cez modlitby  v spojení s Pánom Bohom! Ked vynaložím určitý čas v tichosti v modlitbovom spojení sa s Pánom Bohom , sústredenia sa na Neho a odovzdania sa Jemu a svojich ťažkostí aj to je pokora!

Pýcha je ked si niekto myslí , že nepotrebuje Pána Boha počas cesty životom , aby ho sprevádzal a vodil za ruky na správnej ceste a nevynaloží zo svojho času trošku času , aby sa prostredníctvom modlitby spojil s ním !

Modlime sa a chyťme pomocnú ruku Boha a Boh nás odprevadí celou cestou až do cielovej zastávky!!

Modlitba Svátého Ruženca je veľmi silná ruka , že ked sa jej chytíš nikdy nespusťiš tú ruku!