Odmietame kvóty pre migrantov


Hosť

/ #550

2015-06-11 14:09

Ja som nieže proti kvótam, ja som priamo proti prisťahovalcom. Nie som necita, ale posielala by som to celé nazad. Nenávidia Európu, nenávidia kresťanov, vraždia ich ako lovnú zver, nenávidia demokraciu a hrabú sa sem, verím, že všetko je to cielené.
Mláti sa prázdna slama o počtoch utečencoch, ale čo ďalej, keď sem prídu, kde budú bývať, kto ich nakŕmi? A z toho vyplýva, odkiaľ na to vziať? Nie je dosť práce pre našich ľudí, kde si nájdu prácu ľudia, čo nemajú žiadne vzdelanie, žiadne pracovné návyky ? Zažila som utečencov v Istanbule, matky s nadopovanými batolatami (to mám od domácich, tie deti potom kľudne spia, nerevú a fakt sú aj tie väčšie apatické), Taliansku, . Nikde ich ľudia, nie politici, nechcú, nech to znie ako chce. Iná kultúra, iné náboženstvo. Aj Švédsko aj Francúzsko má svoje skúsenosti s podpaľovaním áut, ničením štvrtí...Zjavne to politikom nestačí, oni sa hrajú na korektných, však platiť to nebudú, ale doplatia na to všetci.

Argumentovať tým, že aj my sme utekali a štáty nás prichýlili, je tak demagogické, porovnávanie neporovnateľného. Naši ľudia utekali vzdelaní s chuťov pracovať. Tým štátom sme neviseli na ich socálnom krku s načiahnutou rukou. Nič im nie sme dlžní, to čo nám dali, dostali späť.