Odmietame kvóty pre migrantov


Hosť

/ #69

2015-05-29 19:52

1. Pretože nesúhlasím aby v zásadných otázkach krajiny rozhodovali úradnici v Bruseli, ktorý ku krajine a ľu´dom tu žijucim maju indiferentní vzťah, že sa potieraju čím ďalej demokratické princípy rozhodovania ľudi kde, s kým a ako chcu/budu žiť.
2. Pretože nevidiím ako riešenie problému týchto krajin, aby dochádzalo k takémuto masovému presunu ľudi z jedného kontinentu na druhy. že neexistuju žiadne seriozne študie o dopade takéhoto masovémo azylu a imigrácie.
3. Pretože slovensku nemá skúsenosť s azylovou politikou takýchto utečencov a za stovky rokov, sa nám nepodarilo zaradiť romov do spoločnosti.
4. Pretože, prijatie dospelých imigrantov nedáva žiadnu garanciu že nám nebude zvyšovať armádu nezamestnaných čo bude znova zaťažovať náš štátny rozpočet vo výdajov časti na sociálne slabé a odkázané skupiny ako aj náklady včleňovania imigrantov. Pretože prijmy slovenska a dochodkova politika stále nie je na úrovni starších členov EU a teda náklady vynaložené na azylantov by sa mali využiť na dieri v školstve, zdravotníctve, dôchodkov. Títo ľudia nevytvoria do budúcna dôchodky. Najväčšiu armádu nezamestnaných kdekoľvek tvoria práve imigranti a s ňou maju najväčšie problémy aj USA a vyspelé ekonomiky. Ak to nezvládli vyspelé ekonomiky ako to chcem zvládnuť my s neporovnateľne horšiou a podvýživenou sociálnou sférou?