Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

beautiful

/ #738

2015-05-24 18:26

Katarina, nemyslim si, že tvoje názory sú naivné, vyplývajú z toho, ako to cítiš a z tvojej životnej skúsenosti. Oceňujem, že si to všetko - svoje pocity i názory tak otvorene povedala. Faktorov, ktoré vplývajú po narodení na pociťovanú sexuálnu príťažlivosť k rovnakému pohlaviu je mnoho. V tvojom prípade to môže byť práve to, že tvoj otec neprijal to, že sa mu narodila dcéra, neprijal tvoje pohlavie a preto chcel mať z teba chlapca, vychovával ťa ako chlapca. To je tvoja rana. Ty si to nevedomky po ňom prebrala. Máš averziu k svojmu telu, nemôžeš sa na neho pozerať v zrkadle. Prečo? Byť ženou je krásne. Mať prsia, krivky tela, nežné dlane, úsmev a vedieť, že tým, aká si priťahuješ mužov až tak, že kvôli tebe sa chcú stať lepšími. Je to úžasné poslanie - posväcovať a zlepšovať tento svet, zmäkčovať srdcia mužov, prinášať krásu a dobro do tohto sveta. Ty to však neprežívaš. Otec síce v tvojom živote bol, ale mal na teba a na vnímanie tvojej sexuálnej identity deštruktívny vplyv. Otec mal v tebe podporiť vedomie, že je dobré a krásne byť dievčaťom, ženou. Jeho odmietnutie tvojho pohlavia viedlo aj k odmietnutiu seba samej. Nemohlo to byť tak? To je vnútorný konflikt, ktorý prežívaš. Nespomenula si však ani slovo o mame, aký si s ňou mala vzťah, či si od nej počula, že je dobré, že si dievčatkom, či ťa vedela parádiť do dievčenských šiat, či ťa učila ženským prácam. Ona ešte mohla konanie otca trochu korigovať. Ak bola pasívna a nechala ho konať, pochybila vo výchove aj ona. 

Ďalšia vec je, že ak dievča, žena nenachádza potvrdenie svojej ženskosti, začína ju hľadať na opačnej strane a nie ojedinele prechádza taký vzťah aj do sexuálnej roviny. Nie si taká od narodenia aj keď sa ti zdá opak. Odpor k svojmu telu si získala, nemala si ho vrodený. Tvoje telo nie je klam, je dobré a pekné. AK SA ODMALA CÍTIŠ BYŤ ŽENOU A MÁŠ AJ ŽENSKÉ TELO, TAK KDE JE PROBLÉM? Z logického dôvodu nemáš mať žiaden problém so svojim telom. Ak máš, je to PSYCHOLOGICKÉHO RÁZU a načrtla som aj veľmi pravdepodobný dôvod.  A so ženským telom priateľky nemáš problém? Jej telo sa ti páči? Ak áno, tak prečo neprijímaš svoje telo (ona tvoje asi prijíma). Ak nie, ako sa môžeš s ňou milovať? Je tu veľa konfliktov, ktoré by tu nemali byť.

Vyjadrila si názor, že veci, ktoré som napísala o tom, čo dieťa potrebuje, je lož. Psychológia človeka a dieťaťa hovorí jasne. Fakty o tom, čo dieťa potrebuje som si nevymyslela, sú preskúmané psychológiou ako vednou disciplínou. Zároveň prístup LGBTI na západe je zjavný. To, čo robia v niektorých krajinách, došlo do hrozných vecí. Toľko zranení a utrpení detí a nikto na to nehľadí. Viaceré z tých detí už vyrástli a začali sa ozývať, hovoria o tom, čo im chýbalo, čo ich trápilo. 

“Každé dieťa, ktoré príde na svet, má nepochybne tieto dve práva – právo na život a právo na vzťah s jeho matkou a otcom”,, povedala vo svojom prejave Katy Faustová.

“Vaše detstvo je rozdelené len medzi uspokojovania dospelých”, vysvetľuje Dawn Stefanowiczová, “dokonca aj bývalí sexuálni partneri rodičov majú pocit, že môžu komukoľvek hovoriť, kde žijete, s kým sa stretávate, akú školu navštevujete a akých doktorov navštevujete, aké lekárske procedúry máte za sebou, a či ste veriaci alebo nie”. Stefanowiczová ďalej hovorí, že hoci absolútne milovala svojho otca, ktorý zomrel na AIDS v roku 1991, on bol problémový muž, ktorý sexuálne zneužíval ju aj jej brata-dvojča a priviedol domov nespočetné množstvo mužov ako sexuálnych partnerov. 

“Bola som vystavená otvoreným sexuálnym aktivitám ako sodomia, nudizmus, pornografia, skupinový sex a sadomasochizmus”, pričom dodáva, že jej otec ju častokrát brával so sebou na návštevy do umeleckých gay galérií, na nudapláže a do verejných gay parkov. Tak ako aj iné dievčatá, ktoré vychovávali homosexuálni muži, a s ktorými sa Stefanowiczová rozprávala, aj ona pociťovala, že jej ženskosť nie je v nej ani utvrdzovaná a už vôbec nie cenená.Hľadala a túžila som po jeho láske a prijatí. No nemohla som ho slobodne vôbec na to pýtať, a už vôbec nie priniesť nejaké morálne argumentácie, aby som nezranila jeho pocity, alebo aby ma neignoroval”, napísala.

A umelé oplodnenie? Je to získanie dieťaťa za cenu smrti jeho viacerých súrodencov. Oplodňuje sa viac vajíčok, vyberajú sa tie najživotaschopnejšie (často aj eugenický výber) a vkladajú sa do maternice. Ostatné sa zmrazia, čo väčšinou neprežijú. Ak sa ujmú viac ako dve vajíčka, často nasleduje selektívny potrat, lebo viacpočetné tehotenstvo je rizikové. Rodičia sa tak tešia svojmu dieťaťu (dvom-trom) a nad osudom ostatných svojich počatých detí, ktoré nemali to šťastie byť vybrané na implantáciu do maternice, sa už netrápia. Nezraňuje takéto konanie ľudskú dôstojnosť počatého človeka a aj dôstojnosť rodičov?

Surogátne materstvo je jeden veľký biznis, Katarina, zbytočne si to budeme idealizovať:

Veľtrh organizovala organizácia Men Having Babies

V Bruseli sa 3. mája uskutočnila konferencia o nákupe a predaji detí pod názvom “Rodičovské možnosti pre homosexuálnych mužov”. Nezisková organizácia Men Having Babies (Muži, ktorí majú deti) zorganizovala prvýkrát “v srdci Európy najväčšiu konferenciu venovanú gejom, ktorí chcú mať deti”. Organizácia má sídlo v USA a pôsobí od roku 2011. Odvtedy stihla zorganizovať podobné semináre v Izraeli, San Franciscu, New Yorku, Los Angeles či Barcelone. 

Ideálnou ženou na vynosenie dieťaťa gejom má byť študentka

Na veľtrhu boli účastné viaceré agentúry a kliniky, ktoré sa špecializujú na prenájom materníc (surogačné materstvo) v Kanade, Indii a USA. Poskytli a detailne vysvetlili svoje služby viac než 200 homosexuálnym účastníkom z Belgicka, Francúzska a Nemecka. Medzi účastníkmi bol aj Xavier Lombard, ktorý o tejto udalosti napísal pre denník Le Figaro.

Ako vysvetlil riaditeľ organizácie Men Having babies, cieľom tohto seminára je “pomôcť gejom v labyrinte surogačného materstva, aby mohli nájsť najlepšiu agentúru a dieťa za najlepšiu cenu”. Ako pokračuje ďalej, “surogačné materstvo je komplexný proces, ktorý si vyžaduje rôznych sprostredkovateľov. Je treba si zakúpiť ženské vajíčko a ideálne by bolo od študentky, ktorá má okolo 20 rokov a podobné črty s darcom spermie.” O rizikách, ktoré číhajú na študentku, ktorá kvôli tomuto obchodu podstúpi hyperstimuláciu vaječníkov, “nepadlo ani slovo”, vysvetľuje v článku Lombard.

“Úžasné a dokonalé deti”. Ich cena sa pohybuje od 60 tisíc do 150 tisíc Eur

Program ešte pred obedom poskytol všeobecný prehľad o prenájme materníc, čo všetko je treba podstúpiť a v akých finančných reláciách sa kúpa dieťaťa pohybuje.  Viaceré agentúry sa predstavili svojimi reklamnými sloganmi ako “agentúra úžasných detí”, iná sľúbila produkciu “dokonalých detí”, tretia zasa mala slogan “s nami je všetko možné”. “Všetky poskytujú “cesty substitučného materstva” a využívajú mimoriadne citlivý slovník, aby utíšili svedomie”, hovorí Lombard.

Počas konferencie vystúpil muž, ktorý potvrdil úspech týchto praktík: “Môj partner a ja sme si dali vyrobiť 12 embryí, ktoré sme dali zamraziť, aby sme ušetrili a zodpovedne plánovali rodičovstvo. Prvé dieťa sa už narodilo, ako aj druhé po troch rokoch”. Na otázku, čo bude s ostatnými desiatimi embryami, nevedel odpovedať.

Po obedňajšej pauze sa prešlo k hlbšej analýze detailov. Podľa prítomných odborníkov je nutné mať k tejto procedúre tím troch advokátov: “jeden z oblasti obchodného práva, ktorý sa zaoberá sprostredkovaním, druhý občianskym právom a rodičovstvom a tretí musí pochádzať z krajiny, kde sa uskutoční pôrod.” Za istú agentúru vystúpil aj lekár, ktorý sa snažil nalákať záujemcov na služby navyše:  “Naša agentúra môže za prídavok ceny vyselektovať embryá na základe pohlavia, farby pokožky, genetických testov”, čo okomentoval Lombard slovami “sme svedkami obchodného eugenizmu v plnej kráse”. Na kľúčovú otázku, koľko to všetko má stáť, odborníci ponúkli základnú sumu 60 tisíc Eur, ktorá sa môže meniť v závislosti od estetických požiadaviek páru, pričom výsledná suma môže byť 150 tisíc Eur.

Toto je zlé, veľmi zlé! A je za tým gender ideológia, pretláčaná fanatickými LGBTI, ktorí tvrdia, že na takúto výrobu detí majú ľudské právo! A stavajú sa do pozície, že zastupujú všetkých homosexuálne cítiacich, čo však nie je pravda. Bežní homosexuálne cítiaci ľudia nie sú zlí, väčšinou ide o citovo hlboko zranených ľudí, sú tichí a poznačení svojim problémom, nechcú sa veľmi zviditeľňovať. Mám informáciu, že boli aj takí homosexuálne cítiaci, ktorí boli na referende vo februári a hlasovali 3xáno za rodinu, lebo agendu LGBTI považovali za nesprávnu. Ak sa takíto bežní homosexuálne cítiaci nepostavia proti agresívnej agende LGBTI, budú aj oni zodpovední za všetky zverstvá, ktoré na deťoch popáchajú. 

Je len na škodu a nešťastím pre LGBTI, že riešenie nevidia v odstraňovaní negatívnych následkov faktorov, ktoré ich nasmerovali do homovzťahov, ale v pretláčaní takých riešení, ktoré idú proti ľudskej prirodzenosti. Boli zranení, ale či si to uvedomujú alebo nie, budú zraňovať "svoje" deti. A toto je ich zodpovednosť - a bude aj tvoja, ak by si takýmto spôsobom chcela prísť k dieťaťu a následne ho vychovávať v dúhovej rodine.