Petícia na zrušenie nástrojov psychiatrie na územi SR


Hosť

/ #71

2015-04-14 07:03

Keď už tu ideme dávať hodiace sa citácie vytrhnuté z celku...

Scientologie, pravda o lži (filmový dokument):

"Scientologii někteří považují za náboženství, disponující metodami, které pomáhají nalézt odpovědi na otázky pozemského bytí, vlastní pravdu o životě i o nich samotných.
Svědectví bývalých scientologů nám však poodhalí temné stránky tohoto společenství. Aktéři našeho vyprávění se dříve či později ocitli v soukolí, které je semlelo lidsky, fyzicky, finančně i morálně.
Scientologii přirovnávají k rakovině. Stali se součástí sdružení, které je postupně odloučilo od rodiny, kolegů i přátel. Ve svých příbězích popisují procesy, během nichž byli připraveni o veškeré úspory a uvrženi do ohromujících dluhů, v ohrožení bylo jejich zdraví i život, který v některých případech dokonce vyhasl, a to zcela zbytečně."

Psychiatria je slobotná v tom, že sa môže ďalej posúvať a zdokonaľovať na základe výskumu a skúsenosti. Vy žijete v zajati svojej ideológie a iba hľadate dôkaz svojich tvrdení. Čo sa nehodí, okamžite negujete. Aj pre to konštruktívna diskusia s vymi nie je možná, lebo vy nehľadáte pravdu, len krčovite bránite svoje pozície a zdroj svojho postavenia a príjmu.