Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv


Hosť

/ #250

2015-02-18 10:05

Som za to, aby homosexuali mali moznost zit v registrovanom partnerstve. Ci sa to bude nazyvat manzelstvom, alebo nie, je pre mna nepodstatné.

Som za sexualnu vychovu v skolach. V dnesnej dobe je velmi potrebna. Vacsina rodicov ani netusi, co robia ich deti na internete, su dost pocitacovo zdatne, aby dokazali utajit, to co chcu. Moja dcera po navrate z lyziarskeho (pocas zákl.skoly) mi rozpravala ako kolektivne pozerali na izbach s chlapcami vecer porno. Aj o tom, ktore dievcata ake sexualne skusenosti nabrali. Netusili o tom ani ucitelia, ani rodicia. S dcerou hovorim o sexe od malicka adekvatne veku. Od siedmich rokov vie ako prebieha pohlavny styk uplne podrobne, vcetne nakresov. Kupila som jej o tom knihu. Vdaka tomu nema problem mi o tom povedat. Vdaka tomu sa tupo nechichoce pri narazkach na sex, pristupuje k sexu zodpovedne, len nechape tie "blbe spoluziacky".

Som za to, aby homosexuali mohli adoptovat deti. Sestra je profi mama a deti na adopciu sa v nasej rodine uz niekolko vystriedalo. Mame ich vsetci radi ako vlastne a ak sa mam rozhodnut, ci ma dieta vyrastat bez rodiny, alebo hoci s dvoma otcami, volim radsej otcov. Pre rodicovstvo su dolezitejsie ine vlastnosti, ako sexualna orientacia. K tomu by sa najlepsie vyjadrili deti, ktore v takýchto rodinach uz vyrastli. A bez nasledkov :-) Deti potrebuju lasku a starostlivost a nie detsky domov.